woensdag 23 januari 2013

Nailart: Flowers&Bows

Ik probeer steeds een nieuwe uitdaging te bedenken voor mijzelf op het gebied van nailart. Dit keer wilde ik een nailart creëren met verschillende technieken. Zo komt de gradiënt/sponging techniek voorbij, maar ook de one stroke techniek en stempeltechniek. Whoa, dat is een hoop voor één nailart, daarom heb ik een foto gemaakt van de gebruikte materialen. Hieronder even kort een lijstje:

- Witte acrylverf
- Sponsje
- Stempelplate Essence (+ stempel/scraper natuurlijk!)
- Dottingtool, one stroke kwastje
- Max Stripers Black en French Pink
- Essence - Mystic Mermaid
- Hema Nr 191 en nr 826
- Konad stampingpolish White


Het is een lekkere girly nailart geworden, vooral wit en roze gecombineerd met elkaar! Ook wanneer je geen groot fan van roze bent is dit best een nailart die draagbaar is! Uiteraard kun je het roze ook vervangen voor iedere andere random kleur (behalve wit natuurlijk haha!).

De duimen en ringvingers hebben hetzelfde design net zoals de wijsvingers, middelvingers en pinken. Op de duimen en ringvingers heb ik een eenkleurige one stroke bloem gemaakt. Ik heb enkel een witte acrylverf gebruikt en heb deze wat speelser gehouden zodat je er ook wat roze van de basiskleur doorheen ziet. Met de lichte roze striper heb ik wat details aangebracht en met een zwarte striper en dottingtool heb ik stipjes in het hart van de bloem gezet.

De wijsvingers, middelvingers en pinken hebben een ander design. Hier ben ik begonnen met de basislak Hema nr 191. Vervolgens heb ik met hema - nr 826 en de lichte roze striper en sponsje een gradiënt effect gesponst. Over de gehele nagel heb ik een laagje essence - Mystic Mermaid aangebracht voor een subtiel glittereffectje. De afbeelding van de strikjes komt van een Essence stampy plate af. Deze heb ik gestempeld met Konad - White. Ik vind het resultaat leuk geworden en moet zeggen dat mijn misie voor het toepassen van verschillende technieken nog best geslaagd is!

Wat vinden jullie van deze nailart?

3 opmerkingen:

 1. Oh lekker roze! Daar houd ik van :-)
  Knap gedaan, zeker die bloem vind ik goed gelukt!
  Tip: misschien had je met een soort lila/paars nog wat details kunnen maken, dan is het contrast duidelijk te zien. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt supermooi gedaan! Vooral die bloem is erg realtistisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, grappig gedaan en inderdaad lekker girly!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations