zaterdag 19 januari 2013

Stempeltest Hema Deel 1

De laatste keer dat er een stempeltest online kwam was alweer begin december! Jullie vinden dit artikel altijd superleuk om te zien, dus vandaag heb ik weer een nieuwe editie voor jullie! Dit keer met vier lakken van de Hema. Heel toevallig 3 roze en 1 mintkleurige. De lakken van links naar rechts: 

- nr 83
- nr 143
- nr 191
- nr 826

Witte basis
Lakken gestempeld met Konad plate M73. Foto's zonder flits onder lamplicht.

Nr 83: Ziet er vrij licht uit gestempeld over een witte basis, maar toch is de stempel wel te zien. Leuk voor een licht effect maar niet geschikt wanneer je liever een donkerdere stempel wilt.
Nr 143: Van alle roze vind ik deze het mooist stempelen op een witte basis. De kleur is mooi fel roze en de details in de stempel komen goed tot zijn recht.
Nr 191: Deze roze lak is ook geschikt om mee te stempelen over een lichte basis. Duidelijke afbeelding en duidelijke kleur.
Nr 826: Prachtige nagellak om te dragen maar als stempel is hij minder geschikt. Hij smudged een beetje waardoor de afbeelding niet mooi op de nagel komt.

Zwarte basis
De lakken gestempeld over een zwarte basis. Swatches met flits.

Nr 83: Deze stempelt ontzettend mooi over een donkere basis. De lak is minder geschikt voor een lichte basis maar goed bruikbaar over een donkere basis.
Nr 143: Door de shimmer is deze lak moeilijk te zien over een donkere basis. Je ziet weinig van de afbeelding. Deze lak is alleen geschikt om te stempelen over een lichte basis.
Nr 191: Van alle roze lakken ziet deze er het beste uit over een donkere lak. Toch vind ik het persoonlijk geen mooie combinatie. Deze lak is mooi over een lichte basis maar zou ik laten staan wanneer je een donkere basis gebruikt.
Nr 826: Hier zie je enkel wat holografische glitter. De afbeelding valt weg en er is weinig te zien. Deze lak is niet bruikbaar als stempellak maar oh zo mooi als gewone nagellak!

Ik had niet verwacht dat de lakken van de Hema ├╝berhaupt bruikbaar waren als stempellak, maar het resultaat vind ik toch best verrassend! 

Welk merk lak willen jullie de volgende keer in de stempeltest zien?

5 opmerkingen:

  1. Inderdaad erg handig! Misschien MAX van de Action voor de volgende test?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel gaaf dit, zo had ik nog nooit gedacht over de Hema lakken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat leuk dan hoef je voor het stampelen geen dure lakken te kopen dan kan je die van de hema ook gebruiken wat leuk. ik ga het echt een uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations