donderdag 31 januari 2013

Max - True Blue

Max is het merk welke verkocht wordt bij de Action. Max heeft losse nagellakjes, leuke setjes met magnetic nailpolishes en sinds kort zelfs Caviar setjes! Goed ik dwaal weer eens af. Het lakje welke ik vandaag ga laten zien is True Blue van Max!

True Blue is een fel blauw lakje met een mooie shimmer finish. De lak ziet er in het flesje heel anders uit dan op mijn nagels. In het flesje zie je namelijk een leuke paarse shimmer finish, deze is op mijn nagels ver te zoeken helaas! Ondanks dat de paarse shimmer niet te zien is vind ik de kleur best leuk!


De lakken van Max zijn qua textuur en applicatie heel verschillend. De één heeft een superfijn kwastje terwijl in het andere kwastje een bochel zit. True Blue heeft een vrij dunne substantie eigenlijk net iets té dun. 

De dekking van dit lakje is een ander verhaal, het eerste laagje was ontzettend sheer en ook bij het tweede en derde laagje zie je nog een klein beetje mijn eigen nagels erdoorheen. Hierboven heb ik 3 lagen aangebracht, wanneer je goed kijkt zie je wel iets van mijn eigen nagels maar gelukkig is dit niet extreem storend. True Blue is zeker niet mijn favoriete lakje van Max maar qua kleur kan hij er prima mee door!

Hebben jullie een favoriete Max lak?

5 opmerkingen:

 1. Jammer van de dekking, maar leuk lakje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk lakje! jammer van de dekking alleen.x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat hij na 3 laagjes nog niet volledig dekt, maar voor die prijs is dat ook geen zorg!
  Wel een erg mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb je de mini lakjes al getest? Ze hebben nu ook mini nagellakjes in de zelfde verpakking als de caviar nails xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. welk nummer is dit? ik kan nooit de namen onthouden XD Niet dat ze bij ons ooit andere kleuren hebben dan bruin, rood en roze.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations