donderdag 10 januari 2013

Catrice - Return of Space Cowboys

Return of Space Cowboys is een effect topcoat uit de Million Styles LE van Catrice. Toen deze LE net uitkwam was hij binnen no time uitverkocht, verrassend genoeg lag er vorige maand opeens een vol schap met million styles topcoats! Het bleek dat meerdere kruidvatten hun magazijnen aan het opruimen waren en deze lakken blijkbaar nog hadden liggen. Het schap met de Million Styles topcoats is hier in Zaandam inmiddels weg, maar wie weet zijn ze nog verkrijgbaar in andere filialen!

Wonderlicious green

Return Of Space Cowboys is een effect topcoat en is dus bedoeld om te dragen over andere nagellakken. De lak geeft een leuk blauw/paars shimmer effect, hierboven heb ik twee lagen return of space cowboys aangebracht over Essence - Wonderlicious Green. 

Wonderlicious green is een lichtblauwe metallic lak. Door het effect van Return of Space Cowboys wordt de blauwe lak iets donkerder en komt er een leuk effect tevoorschijn.

Take A Ride On Pegasus
Ik heb Return of Space Cowboys ook gelayerd over een compleet ander kleurtje. Hierboven zie je Take a Ride on Pegasus uit de Fantasia LE van Essence, deze collectie kunnen jullie morgen zien verschijnen hier! Ook hier heb ik twee lagen van Return of Space Cowboys gebruikt. Zoals je kunt zien zie je hier ook een licht blauw/paarsig shimmer effect tevoorschijn komen!

Uiteindelijk is Return of Space Cowboys dus best een leuk layerlakje, hij is geschikt om te gebruiken over alle kleuren en je kunt er lekker mee experimenteren!

Welke lak uit de Million styles LE is jullie favoriet?

5 opmerkingen:

 1. Bij Kruidvat zijn nu alle cartrice lakken met 50% korting! Groeten, Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip! Als het goed is krijgen de lakken nieuwe verpakkingen, daarom zijn ze nu in de aanbieding!

   Verwijderen
 2. Inderdaad, bij ons lagen ze ook in de schappen en ik had er toen twee gehaald waarvan dit er eentje was, wat een prachtige lak is het toch:D. Moeten ze vaker doen, zo'n opruiming;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar zou ik inderdaad blij van worden! Ik koop ook bijna alleen nog maar lakken als ik ze echt wil en er een leuke actie is:-)!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations