maandag 7 januari 2013

NYC - High Line Green

Dit lakje ligt al zo lang te wachten om geswatcht te worden, maar toch dacht ik elke keer: nah het is nu winter, ik pak wel een donkerder kleurtje. Totdat ik me opeens bedacht: waarom in de winter alleen maar sombere kleuren gebruiken? Zo kwam deze groene lak toch uit de kast!

High Line Green is een prachtige middelgroene lak. Middelgroen omdat hij toch net niet in de categorie donkergroen past, maar zeker ook niet lichtgroen is. De lak heeft een mooie crème finish met een glansje.


Dit lakje geeft mij een ontzettend lente gevoel, hij doet me denken aan een mooi grasveld! De lakken van NYC hebben niet zo'n brede kwast als die van Catrice, dus mocht je de brede kwast niet fijn vinden zou je het eens kunnen proberen met een NYC lakje!

De lak brengt verder fijn aan en is dekkend met 2 dunne lagen. Ik heb eigenlijk niets te klagen over dit lakje, ik vind hem erg mooi! Deze week zal er ook nog een nailart online komen met dit lakje!

Wat vinden jullie van NYC lakken?

6 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad een heel mooi lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind het zelf inderdaad ook erg leuk om 1x in de zoveel tijd gewoon zo'n perfect kleurtje te ontdekken! Denk dat ik hem vooral tijdens de lenteperiode veel zal dragen!

   Verwijderen
 2. Dit zou ik verstaan onder een perfect groene crème nagellak:D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waah je hebt gewoon gelijk! Nu alleen nog die perfecte donkergroene creme lak.. Die kan ik dus nergens vinden!

   Verwijderen
 3. Eerlijk gezegd zweer ik wel bij NYC lakjes! Betaalbaar, fijne substanties, nooit problemen mee gehad en mooie kleuren! Een van mijn favo merken, alleen jammer dat ze weinig keuze in kleurtjes hebben! Ik heb ze bijna allemaal al wel nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn inderdaad gewoon echt fijne lakjes! Maar inderdaad het gebrek aan keuze! Ik sta wel eens voor het schap en dan denk ik: sja die lijkt heel erg op een lak die ik al heb, en die ook.. Dan laat ik ze automatisch al liggen aangezien ik heel erg aan het minderen ben met lakken kopen!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations