donderdag 10 januari 2013

Instagram #2

Het is alweer de tweede week van het nieuwe jaar en het is weer hoog tijd voor een nieuwe instagram post! Mijn week bestond vooral uit veel leren, verslagen maken en lekker met de kat knuffelen. Verwacht dus dit keer weer lekker veel kitty pics! Via Instagram plaats ik ook zo nu en dan sneak peeks van nieuwe nailarts, mocht je me willen volgen via instagram: @sylvia_nailartcreations.

Lekker knuffelen met Verschoor. Meneer begint een beetje last van zijn ego te krijgen, de laatste tijd wil hij alleen nog maar knuffelen wanneer ik alleen thuis ben. Gekke poes uhh kater ;-).


Op 2 januari zag ik ineens een enorme piek in de bezoekers. Iedereen kwam denk ik na kerst en oud & nieuw uit hun schuilplaats om het internet weer onveilig te maken. Superleuk natuurlijk!

Prr, ik ben niets van plan hoor, absoluut niets ondeugends!

Prr, ik zei toch niets ondeugends?

Dankzij onze leuke buurman met zijn logeetje, een klein vervelend hondje die de hele nacht keihard jankt. Heb ik de hele vrijdagnacht geen oog dicht gedaan, hoppa midden in de nacht een manicure doen dan maar!

Lief scheel boefje. Hij begint al echt groot te worden, geen babycat meer :(..

De laatste tijd heb ik steeds de neiging gehad dat wanneer ik nagellak gebruikte ik het naast mij op mijn bureau neerlag. Sja daar staat nu dus een enorme stapel lak die opgeruimd moest worden!

Verschoor kwam afgelopen week naar me toe met een klein cadeautje. Hij bracht letterlijk, een plastic wiebeloogje naar me toe! Hij spuugde hem ook gewoon uit in m'n hand, mafkees! Hij had dus gewoon iets van speelgoed gesloopt waar dit oogje aan vast zat. Verschoor heeft echt raaaare neigingen af en toe!

2 Lades uit mn helmer. De bovenste lade zit vol met Essence lakken, er kunnen er misschien nog maar 3 bij! De tweede lade is één van mijn random lades, Fogan, Misa, Safari, NYC e.d. Over een aantal maanden na de renovatie in ons huis zal ik weer een nieuw stash filmpje opnemen!

Gistermiddag ben ik even snel bij de kapper geweest sinds een aantal jaar. Mijn plukjes aan de voorkant zijn iets korter, verder heb ik subtiele laagjes. Niet zo heel veel verschil met wat het was, ik hou gewoon van mijn lange haar :-)!

Kitty overload! Cuddle time. Op de laatste foto is Verschoor ook echt gewoon net een baby'tje hoor!

Hoe was jullie week?
 

7 opmerkingen:

 1. Heeyy ik volg je al een tijdje op instagram maybee is het leuk een x de instagram van een ander te laten zien ik ben @littleamybaby01 xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De instagram artikelen die hier voorbij komen iedere donderdag zijn gewoon persoonlijke artikelen. Foto's van anderen kan iedereen gewoon zien op instagram toch?

   Verwijderen
 2. Heerlijk, ik wil ook kitty knuffelen. Ik werk al jaren als vrijwilligster in het dierenasiel maar ben nu al 3 weken niet geweest, dus word wel weer eens tijd. Kan ik weer lekker knuffelen.

  Jij bewaard je lakken dus op naam? Ik bewaar mijn lakken op kleur eigenlijk. Ik weet niet wat handiger is! Nou ja, voorlopig hou ik het maar zo want ik heb er nog lang niet zo veel als jij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Vivian,

   Oh dan heb je inderdaad vast zin om weer eens naar het asiel te gaan! Lekker knuffelen :-).

   Ik bewaar mijn lakken inderdaad op merk, ik vind dit handiger en wat mooier staan. Op deze manier staan dezelfde potjes bij elkaar en wordt het niet zo'n chaos met zo'n la waar 30 verschillende potjes instaan. Het ligt er natuurlijk aan wat iedereen zelf handiger vind, er zijn er genoeg die op kleur inderdaad fijner vinden!

   Verwijderen
 3. Wat potjes betreft is het handiger zoals jij het doet want ik heb nu inderdaad groot en klein, breed en smal door elkaar staan en dan kan ik toch niet goed mijn bakjes vullen.
  Maar ja, vooralsnog kan alles in 1 la hahaha...dus ik vind het voorlopig wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, vandaar ook mijn keuze om het per merk te sorteren! Ik heb net dit weekend die grote nagellak kast weggehaald en heb nu alles in de Helmers gepropt, die puilt letterlijk uit nu! In de toekomst zal er waarschijnlijk ook wel een derde bijkomen maar dat is voor later :)

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations