vrijdag 25 januari 2013

E.L.F. - Golden Goddess

Soms heb je zo'n lakje die je eigenlijk best mooi vind, maar het komt er gewoon nooit van om hem te dragen. Golden Goddess is zo'n lakje, hij ziet er prachtig uit in het potje maar alleen al bij het aanzien van die glitters dacht ik steeds mwah komt wel. Nu komt het er dan écht van hoor ;-) Daar komt ie: E.L.F. - Golden Goddess!


Als eerste swatchte ik het lakje zonder basis. Ik verwachtte wel al dat dit lakje geen dekkende glitterlak zou zijn, maar toch wilde ik weten hoe dit er precies uitzag. Golden Goddes is een sheer lakje met fijne goudkleurige glitters en wat grotere holografische glittertjes. Hierboven draag ik 2 lagen Golden Goddess.

Ik was niet totaal blown away door het resultaat zonder basiskleur dus zo zocht ik naar een basiskleur voor onder Golden Goddess. Gister opperde ik al dat ik voortaan meer gebruik zou maken van de lakken die ik al heb en zo kwam ik uit op China Glaze - Four Leaf Clover. Deze lak laat zich moeilijk fotograferen en lijkt hierboven ook meer mint dan groen maar in real life is hij wat donkerder. 

Ik bracht twee lagen Four Leaf Clover aan en daaroverheen bracht ik één laagje Golden Goddess aan. Het effect is al zoveel malen leuker dan zonder basiskleur! Golden Goddess is dus echt een glitter topcoat in plaats van glitter nagellak. 

Wat vinden jullie van de combinatie en van Golden Goddess zelf?

4 opmerkingen:

 1. Leuke combi! Ik vind het lakje zelf erg mooi, maar inderdaad niet om op de naakte nagel te dragen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Over mijn naakte nagels is het echt geen gezicht, maar als topcoat over andere lakken heen is het echt een beauty!

   Verwijderen
 2. Heel mooi lakje!

  Wist je trouwens dat ze bij de Action nieuwe mini nagellakjes (in setjes van 3) en 2 Caviar Nails setjes hebben? :) Kleine flesjes, dat wel. Maar ze zijn 0,79 eurocent!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze zelf niet gezien (werd vanmiddag weggeduwd) maar ik vermoed dat mijn zus ze wel gespot heeft haha!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations