maandag 14 januari 2013

[Review] Essence Colour & Change - Wonderlicious Green

Een tijdje geleden reviewde ik al eerder een essence colour & change nagellak, namelijk sweet surprise. Dit viel mij eigenlijk zo tegen dat ik de blauwe variant wonderlicious green een hele tijd ongebruikt heb laten liggen. Toch won mijn nieuwsgierigheid deze week en zo teste ik ook dit colour & change nagellakje uit!De colour & change nagelakken werken in twee stappen. De eerste stap is het aanbrengen van de nagellak. Dit is Wonderlicious green, de naam wekt nogal wat vraagtekens bij mij op aangezien de lak blauw is.. en niet groen! De lak dekt prima in 1 laagje en heeft een metallic achtige finish. 

Stap 2 bestaat uit een striper met een doorzichtige vloeistof. Ik ben er zelf achtergekomen dat deze 'striper' helemaal niet nodig is, de substantie in deze striper is namelijk hetzelfde als een topcoat. Je zou dus ook een kwastje in de topcoat kunnen dippen en dan hoef je dit product niet aan te schaffen. 

Aangezien ik zelf de striper al had heb ik deze gewoon gebruikt. Op iedere nagel heb ik wat schuine lijntjes getrokken. Bij sweet surprise vond ik het effect niet mooi.. Bij Wonderlicious green is het effect bijna niet zichtbaar! Zo ben ik begonnen met dunne streepjes en ben ik op mijn pink geƫindigd met dikke strepen maar ook dit had weinig effect. Gelukkig vind ik de blauw kleurige nagellak wel leuk en zal hij voortaan dus gewoon gebruikt worden als normale lak.

Conclusie: Het hele idee achter deze producten vind ik leuk bedacht, maar de uitwerking vind ik minder. Bij Sweet Surprise vond ik de kleurverandering niet optimaal en bij Wonderlicious Green vind ik het effect minimaal. 

Wat vinden jullie van de colour & change nagellakken? Hebben jullie ze zelf ook? 

8 opmerkingen:

 1. Ik heb deze 'geloof ik' ook. Maar eerlijk gezegd nog niet getest. Wel heb ik de paarse variant getest, en met deze gaf met een dottingtool en topcoat een verbluffend effect. Met een striper werkt het inderdaad iets minder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De volgende keer zal ik dan toch gewoon een topcoat gebruiken, die striper vind ik zelf ook niet echt lekker werken!

   Verwijderen
 2. Ik heb deze lakjes niet en eerlijk gezegd ben ik er ook niet zo enthousiast over.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben zelf ook niet echt onder de indruk van het effect hoor!

   Verwijderen
 3. Jammer dat het niet veel verschil maakt, wel mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind het kleurtje inderdaad zelf ook wel leuk! Dus hij wordt lekker als gewone nagellak gebruikt voortaan!

   Verwijderen
 4. Ik zou het blauwe lakje ook gewoon als normale nagellak gebruiken.
  Heb je overigens al gehoord van China Glaze Tranzition collection? Zelfde idee, maar misschien werkt het beter?:P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik hem nu inderdaad lekker als gewone nagellak! Die collectie ken ik inderdaad maar omdat ik druk aan het sparen ben voor rijlessen koop ik voorlopig even niets meer via het internet en sowieso nog maar weinig lakken. Heb inmiddels 700+ lakken dus kan voorlopig wel voort hihi!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations