woensdag 16 januari 2013

Nailart: Elves Like Flowers

Vorige week vrijdag liet ik jullie de swatches zien van de Fantasia lakken van Essence. Toen ik Elves like Lilac opdeed wilde ik hier meteen een leuke bloemige nailart op maken! Kijk je mee naar de nailart: Elves like Flowers?

Voor deze nailart maakte ik een combinatie van de kleuren lila, rood en wit. Ik heb kleine bloemetjes gemaakt op alle nagels die ik in één kleurenthema gehouden heb. Zo zijn de bloemetjes op mijn wijsvinger en ringvinger rood met een wit hart en op mijn middelvinger en pink wit met een rood hart.


De bloemetjes heb ik gemaakt met behulp van een dottingtool en stripers. Essence - Elves Like Lilac is mijn basiskleur en met de striper max - red en een dottingtool heb ik 5 stipjes in een rondje geplaatst. In het midden een stipje met Max - white en daar is je bloem! Op mijn andere nagels heb ik het omgekeerd, dus de bloemblaadjes met max - white en het hart met max - red!

Een leuke bloemige nailart over een prachtig mooi kleurtje! Mocht je Elves Like Lilac nog kunnen vinden in een uitverkoopbak, hij is echt prachtig!

8 opmerkingen:

 1. waaah ik wilde echt PRECIES dezelfde titel gebruiken voor een nail art, maar hij mislukte haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha dat is echt weel heel toevallig! Ik heb het zelf soms ook wel eens hoor, dan zie ik iets op een andere blog en denk ik nooo zo'n zelfde artikel met die lak of dat product heb ik voor morgen ook ingepland haha. Maar goed niets aan te doen en het is ook echt niet expres. Dus mocht je nailart nog lukken kun je gewoon dezelfde naam gebruiken hoor!

   Verwijderen
 2. Super leuke nail art. Ik vind het altijd best wel moeilijk om kleuren bij elkaar te verzinnen. Zelf zou ik er nooit op komen om rood bij paars te gebruiken, maar het staat hartstikke leuk.
  Weet jij al meteen wat je wil qua kleur of probeer je eerst wat uit?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik probeer meestal gewoon wat kleuren uit, dus het is niet zo dat ik het vantevoren helemaal bedenk. Ik probeer ook vaak de meest onlogische kleurcombinaties uit (zoals rood/paars), wat de meesten dan niet durven probeer ik gewoon uit. Mocht het niet staan verwijder ik het met hetzelfde gemak weer hihi!

   Verwijderen
 3. super schattig
  ps:ik heb ook een blog nailfashionchick.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Wanneer mensen op jouw naam klikken zullen zij meteen al terecht komen op jouw eigen website. Het is dus niet nodig om je bloglink in de comments te plaatsen ;-)

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations