donderdag 24 januari 2013

Instagram #4

Brr, wat was het een koude week zeg. Vooral voor iemand die absoluut niet van sneeuw houdt! Ik ben deze week dus ietwat bibberend doorgekomen. Kijk je mee naar de foto's die ik de afgelopen week gemaakt heb?

Kleine preview van de bloem die ik maakte. De complete nailart kun je hier zien!

Sleepy head..


Deze week was weer een nieuwe week vol fantastisch speelgoed voor Verschoor. Rubberen bandjes, propjes papier, lollystokjes, alles is het einde (behalve het échte kattenspeelgoed!)

Zo zit ik er graag bij tijdens deze koude periode. 3 Lagen kleding, sjaal om én de kachel op 23 graden.. Ik ben echt koudbloedig volgens mij haha!

Bij de Big Bazar spotte ik deze leukerds. Glitterlakjes voor €0,99 per stuk! De zilveren bevat zelfs glitterruitjes met holografisch effect! Ik zal proberen om zaterdag de eerste paar swatches online te zetten van deze lakken! Het merk is overigens Pink Tease, zegt mij verder niets.

Alweer een tijdje geleden dat Stamper voorbij kwam in een Instagram post. Stamper is niet zo'n kroeldoos meer en wilt niet zo vaak meer op schoot zitten, hij loopt liever gewoon lekker rond!

Busted you evil kitteh! Ik betrap Verschoor er steeds vaker op dat wanneer hij zijn zin niet krijgt hij iets ondeugends gaat doen. Zo wilde hij hierboven zijn pootjes in de melk stoppen waarnaar ik hem van tafel haalde. Vervolgens ging meneer maar waxinelichtjes jatten!

Lollystokjes apporteren, echt tis nét een hond. Je gooit het stokje en meneer brengt hem weer netjes terug!

Het opruimen van mijn kamer is zo goed als klaar en zo kon ik eindelijk de schilderijtjes ophangen die al anderhalf jaar in de kast hingen.. De foto's zijn inmiddels wat verouderd dus misschien dat ik binnenkort wat nieuwe foto's print en deze dan in de lijstjes stop. Voor nu ben ik allang blij dat ze een keertje hangen!

Zaterdag weer een setje gelnagels gefixt. Deze nagels heb je al voorbij zien komen in dit artikel. Mocht je zelf wonend zijn in de omgeving van Zaandam en ook mooie gelnagels willen, neem dan eens een kijkje op de Gelnagelpagina!

Afgelopen maandag begon mijn toetsweek en dat betekende ook meteen inlevermoment. Gewapend met 6 verslagen ging ik naar school om alles weer in te leveren. Vandaag heb ik verder nog een toets en volgende week 3 herkansingen dus het wordt een week vol met leren!

Station Kogerveld op de maandagmorgen. Ik hoefde gelukkig niet tijdens spits met de trein dus dat hield in een lekker leeg perron. Maar pfoeh wat was het koud!

Natuurlijk eindig ik weer met een paar gekke foto's van Verschoor. Echt dat beest is niet goed wijs ;-)!

Hoe was jullie week? Zijn jullie de sneeuw ookal zat of juist niet?

4 opmerkingen:

 1. Oh wat een lieverd is het zeg! Wij hebben ook een rode kater en oh die zijn zó ondeugend ;-)
  Leuke foto's, en ben erg benieuwd naar die glitterlakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tis echt een schatje inderdaad! Volgens mij zit die ondeugd ook in de aard van rode katertjes haha hoor iedereen erover!

   Ben zelf ook erg benieuwd naar de lakken. Heb morgen een dagje vrij dus tussen het leren door ga ik even wat swatchtijd inlassen!

   Verwijderen
 2. Als je iedere dag uren buiten bent met de hond ga je snel genoeg krijgen van die sneeuw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben ik even blij dat ik alleen een kat heb! Vind die sneeuw verschrikkelijk, ook helemaal nu de NS constant een aangepast dienstrooster hanteerd en ik daardoor steeds in de kou moet wachten.. Brr!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations