vrijdag 1 februari 2013

Paris Memories - Nr 246 (+Matt)

Met Kerst kreeg ik van mijn moeder twee leuke lakjes van het merk Paris Memories. Deze lakken zijn te koop bij de dirx Drogist (€1,29) en bij de Douglas (€0,80). Paris Memories heeft ook een kleine wijziging ondergaan in het design van de flesjes, deze zijn namelijk iets veranderd! Van een vierkant design zijn de potjes nu lekker rond geworden!Nr 246 is een prachtig mooi vampy kleurtje. De kleur is heel apart en zit tussen bordeaux en donkerpaars in. Het lakje heeft een shimmer finish en het kwastje is lang en smal. Compleet anders dan de kwastjes van Catrice dus maar zelf vind ik de smallere kwastjes toch iets fijner werken. Nog een ander pluspunt: het lakje dekt met 1 laagje!

Bij dit lakje was ik ontzettend benieuwd hoe hij er mat uit zou zien. Ik pakte dus mijn matte topcoat van Catrice en bracht een laagje over de lak aan. Hierboven het resultaat van een matte #246! Best leuk toch? Op deze manier is overigens ook de nailart Mat&Glanzend ontstaan!

Vind jij dit lakje glanzend mooier of juist mat?

9 opmerkingen:

 1. 0,80 cent???? Zo goedkoop? Jeetje, da's ook geen geld dan voor zo'n mooi lakje.
  Wij hebben uiteraard geen Douglas hier, maar als ik in een grotere stad ben zal ik eens kijken.
  Ik vind de combinatie van mat en glanzend altijd erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja €0,80 hihi! Ik kom zelf bijna niet bij de Douglas maar het is toch wel handig zo'n winkel in de buurt te hebben. Soms kom je best leuke dingen tegen!

   Verwijderen
 2. Matte is die ook wel mooi!
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik de vierkante lakjes niet heel fijn vond, alleen de witte versie, ben benieuwd of de kwaliteit ook is verbeterd?x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond die vierkante lakken ook minder fijn! Ik vind zelf dat de kwaliteit wel verbeterd is, de lak brengt veel beter aan en ook de dekking is erop vooruit gegaan!

   Verwijderen
 3. Bijzonder kleurtje! Ik heb nooit problemen met de vierkante potjes gehad eigenlijk..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zelf ook niet echt problemen gehad met de vierkante potjes, maar vergeleken met deze vernieuwde lakken, lakken ze minder fijn!

   Verwijderen
 4. Apart nagellakje, maar ik vind het wel wat hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind aparte lakjes meestal ook het leukst! Iedereen loopt al met dezelfde rode kleur e.d. Fijn om een beetje onderscheid te maken :)!

   Verwijderen
 5. Ik vind het wel jammer dat ze het uiterlijk veranderd hebben.... Ik vond het aparte juist altijd wel leuk en op die manier kon je ook de lakjes van de bovenkant goed zien! Wel apart kleurtje idd:) (Positief)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations