donderdag 28 februari 2013

Instagram #8

Het is weer donderdagochtend en tijd voor een nieuw Instagram artikel. In dit artikel laat ik jullie mijn afgelopen week in foto's zien. De foto's plaats ik allemaal via Instagram, niet alle foto's komen terug in dit artikel, voor alle foto's kun je me volgen op Instagram: @sylvia_nailartcreations!

Chaos in onze woonkamer. De renovatie is in volle gang en dit levert veel troep en stress op! Inmiddels is de asbest verwijderd en hebben we voor drie dagen geen keuken/wc/badkamer meer.

Het toppunt van onschuldig kijken. Verschoor is hier echt een superster in!


Toen ik thuis kwam, bleken de bouwvakkers heel handig de complete keuken in mijn slaapkamer te hebben opgestapeld. Last minute dus ergens anders moeten slapen omdat ik mijn bed niet inkon. Handig joh!

Afgelopen vrijdag werd mijn moeder 47 jaar en doordat het thuis zo'n troep was heeft ze haar verjaardag verder nog niet gevierd. Mijn zus en ik hadden wel wat leuke cadeautjes voor haar gekocht en zo heb ik bij een vriend van ons thuis alle cadeautjes verstopt en er een speurtochtje van gemaakt. Ik was ook weer zo lullig om een cadeautje onder de klok aan het plafond te hangen haha!

Set gelnagels met een leuke bloemennailart. Zo'n fijn gevoel als diegene dan weer helemaal happy met mooie nagels de deur uitgaat!

Heel veel en vooral vaak auto theorie leren. Gisteren heb ik mijn autotheorie examen gedaan na ongeveer 4 weken van stampen!

Verschoor heeft nogal een vreemde neiging om overal onder te kruipen, zo ook onder dekens. Hierboven had meneer zijn eigen tent gemaakt om lekker in te verstoppen.

Mn moeder wilde afgelopen maandag op haar werk graag wat uitdelen voor haar verjaardag. Ik dus de keuken (of nouja keuken, los aanrecht e.d.!) in om een lading aan cupcakes te bakken. Geen ideaal iets om te bakken zonder keuken overigens..

Dinsdag begonnen de bouwvakkers met de verdere werkzaamheden. Water afgesloten en het was ontzettend koud in huis! Brr sjaal om, jas aan, dekentje erbij!

Afgelopen week las ik overal over gebroken nagels. Sja en toen was ik uiteindelijk ook aan de beurt! Nouja, niet getreurd, alles wat korter gemaakt en het is ook wel weer fijn kortere nagels!

Catrice - Dirty Berry op mijn shorties! Nouja shorties, ik heb gelukkig vrij lange nagelbedden waardoor mijn nagels er nooit echt heel kort uitzien!

Ik zei het al eerder, gisterochtend had ik mijn theorie examen. Super zenuwachtig ging ik naar het CBR toe, koude handjes en alles. Maarrrr... toch in 1x mijn auto theorie examen gehaald! Ontzettend blij mee, er valt meteen een hele last van mijn schouders af. Nu gewoon lekker lessen zonder aan dat theorie examen te denken!

Natuurlijk deze week ook weer een afsluiting met wat lieve Verschoor foto's! De meeste van jullie hebben Verschoor gewoon echt zien opgroeien van kleine kitten naar tot nu toe puberkater!

4 opmerkingen:

 1. Wat een ellende. Zo kan je toch niet leven?? 3 dagen kan je niks in je huis, niet naar de wc, niet eens slapen. Hoe heb je dat gedaan? Zijn jullie tijdelijk ergens anders gaan slapen en wonen?
  Is dit nu klaar?
  Sterkte ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook echt één groot drama hoor. We eten vaak bij een vriend van ons of bij mn opa en oma. 's Avonds blijven we dan vaak hangen aangezien het bij ons thuis misschien net aan 5 graden is. Ik slaap sommige dagen ergens anders en dan weer thuis, mn moeder en zus slapen iedere dag gewoon thuis. Voorlopig zijn ze nog niet klaar, zoals het er nu naar uit ziet zijn ze dinsdag 11 maart pas klaar met de complete renovatie.

   Verwijderen
 2. Vreselijk. Ik wens je heel veel sterkte.
  Oh...en nog gefeliciteerd met je moeder :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations