woensdag 24 juni 2015

Catrice - Be My Mermaid

Catrice heeft weer een aantal onwijs mooie nieuwe lakjes in haar assortiment. Het fijne is dat deze lakjes allemaal een nieuw kwastje hebben. Een kwastje welke mooi smal en netjes afgesneden is. Ik ben weer helemaal blij! Kijk je mee naar de swatches van Be My Mermaid?

Be My Mermaid is een mooi groen kleurtje uit de Liquid Metal-MATT collectie. De kleur heeft mooie fijne glittertjes welke mat opdrogen. Het is daarom ook een lak die je draagt zonder topcoat.


De kleur vind ik echt onwijs gaaf. Dit is ook de eerste keer dat ik echt een week enkel een kleur op mijn nagels gedragen heb. Helaas is het zo dat matte lakjes sneller chippen, omdat ik over mijn eigen nagels een clear gellak laagje had zitten bleef deze lak bij mij wel super zitten. Na een week heb ik flink moeten boenen om de kleur eraf te krijgen. De lak dekt overigens prima met twee dunne laagjes.

Wat vinden jullie van groene nagellak? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations