maandag 8 juni 2015

Personal #23

De weken vliegen voorbij, alweer is dit de start van een nieuwe week! Afgelopen week was wederom onwijs druk, maar wel leuk en leerzaam! Veel nagels gezet, veel aan school gedaan en op zaterdag de cursus bruidsnagels welke enorm leerzaam was!Tot zover weer een weekje salon!

De meest oncharmante foto van Verschoor ever. Maar daarom ook hoe ouder hoe gekker! Verschoor is op 5 juni alweer 3 jaar geworden!

Zaterdag heb ik bij Profnails de cursus bruidsnagels gevolgd. Wat was dit onwijs leuk en leerzaam! Ik heb die dag onwijs veel geleerd en mogen uitproberen!

Dit design maakte ik de dag na de cursus zelf thuis. Ik vond het maken van roosjes nog wat lastig en besloot daarom ook wat extra te gaan oefenen hiermee. Ik moet zeggen dat ik niet ontevreden ben met het resultaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations