vrijdag 26 juni 2015

[Gelnagels] Peachy French met Bloemen

Goedemorgen allemaal! Vandaag weer een leuke nailart. Deze nailart maakte ik op de nagels van mijn oma. Zij wilde graag ook eens gelnagels uitproberen omdat nagellak nooit lang bij haar bleef zitten. Als moederdagcadeau kreeg zij daarom een setje gelnagels!

 Ook dit is weer een nailart welke opgebouwd is uit een gekleurde french manicure en vervolgens met stripers extra decoratie gekregen hebben. Ik heb het nagelbed hier iets verlengt met een covergel, je kunt zelf natuurlijk gewoon een french manicure met nagellak maken op je eigen nagels.


De french is gemaakt met een perzikkleurige lak van Catrice welke uit de nieuwe collectie komt. De naam is mij even ontschoten omdat het al zolang geleden is, mocht iemand het weten mag je dit natuurlijk altijd even droppen bij de comments!

Het bloemetje tekende ik uit de losse hand met een witte striper. Met zwart zette ik de details en wat lijntjes. Als hart van de bloem zette ik een perzikkleurig steentje. Dit steentje is enkel wel wat aan de grote kant, je kunt kiezen voor een kleinere natuurlijk. 

Ik vind dat de nagels haar echt ontzettend mooi staan! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations