maandag 29 juni 2015

Personal #26

Goedemorgen allemaal! De laatste chaotische week is achter de rug, het tripje Terschelling zit er weer op en ik ben weer helemaal uitgerust en al klaar voor de laatste officiƫle schoolweek. In mijn geval best raar eigenlijk, normaal gesproken wist ik precies wanneer school weer ging beginnen en nu heb ik nog geen idee wanneer mijn vakantie gaat eindigen. Maar goed, dat is zorg voor later! :-) Ook deze week weer een paar fotootjes, niet zoveel aangezien ik donderdag pas teruggekomen ben, maar toch nog wat!

Vlak voordat ik naar Terschelling ging wilde ik mijn eigen nagels weer even lakken. Ik heb echt weken door alle drukte met kale nagels gelopen. Helaas heeft deze nailart niet lang uitgehouden door een ongelukje op kamp met een flesje lak, maar ach, het was leuk zolang het duurde!


Zo blij was dit mannetje dat ik na vijf dagen weer terug was. Ik zelf ook overigens want ik miste de knuffels toch wel! We hebben echt een half uur zitten knuffelen!

Donderdags toen ik terugkwam heb ik nog een dagje rust gehouden. Vanaf vrijdag weer lekker aan de slag gegaan in de salon! Heerlijk om weer terug te zijn!

Nu alle stress en chaos achter de rug is ga ik het fulltime bloggen weer oppikken. Vanaf vandaag zal er dus zoveel mogelijk gewoon weer iedere dag een artikel online komen! Ik heb het zo gemist! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations