woensdag 3 juni 2015

Golden Rose - Nr 59

Op de beautybeurs in maart kocht ik een aantal mooie lakjes van Golden Rose. Dit merk heeft echt de meest prachtige glitterlakken! De Holiday collectie was voor mij compleet nieuw, nr 59 is een lakje uit deze collectie.

Nr 59 is een bordeaux rode lak. Op de swatch hierboven ziet de lak er wat licht uit, in real life is de kleur een stukje donkerder.


Op deze swatch is de kleur wat kleurechter. De Holiday collectie blijkt een collectie liquid sand lakken te zijn. Deze lak heeft dus een liquid sand finish, wat niets meer betekent dan een grove textuur als finish.

De lak dekt prima met twee laagjes. Echter maakt mijn camera de lak onwijs sheer dus heb ik een derde laagje lak aangebracht op bovenstaande swatches. Het aanbrengen gaat prima en de kleur is onwijs mooi!

Wat vinden jullie van liquid sand finishes? Ik vind het zelf wel gaaf, maar doordat je deze zonder topcoat draagt chipt de lak wel weer sneller..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations