maandag 15 juni 2015

Personal #23

De afgelopen week was weer een onwijs drukke week in de salon. Deze persoonlijk editie bestaat daarom eigenlijk alleen maar uit nagels. Natuurlijk ben ik in de tussentijd ook nog veel bezig geweest met het afstuderen, de scriptie is inmiddels af en het laatste verslag is in de maak, hier heb ik deze hele week gelukkig nog voor!

Twee setjes gellak. Een neon roze en nude kleur. Beide zijn van het merk Quida. 


Verder weer wat leuke setjes gelnagels gezet. Dit zijn de wat standaard designs, french manicures, glitter gradiƫnts en palmboomnailart!

Deze laatste drie setjes zijn geen standaard nailarts. Deze nailarts maakte ik nadat ik de cursus bruidsnagels gevolgd had. Tijdens deze cursus maakte ik kennis met gel foil paint en multigel waarmee je dus dit soort gave designs kunt maken! In aparte artikels zal ik per nailart uitleggen wat ik precies gedaan heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations