dinsdag 30 juni 2015

[Gelnagels] White Theme Nailart

Vandaag een onwijs leuke en subtiele nailart. Een nailart die, nu ik er achteraf over nadenk, ook onwijs geschikt zou zijn als bruidsnagel! Kijk je mee?

Ik maakte deze nailart op een set gelnagels. Omdat de lengte van deze nagels wat langer is verlengde ik het nagelbed. Je kunt deze nailart uiteraard ook prima maken op je eigen nagels. 


Deze nailart start je met het maken van de french manicure. Omdat dit een nailart met wit thema is, heb ik hier gekozen voor een witte french. Hou je meer van kleur dan zou je de keuze kunnen maken om de french een kleurtje te geven. 

Aan de zijkanten van de nagels stempelde ik de witte bloemetjes. Je kunt de bloemetjes ook zelf met een dottingtool tekenen. Ik heb hier gebruik gemaakt van een stempel van een ebay plate, maar je kunt zelf even in je collectie zoeken welke stempel er het dichtst bij zit! Om de nailart af te maken zette ik zilveren stipjes in de bloemetjes.

Wat vinden jullie van deze witte nailart? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations