donderdag 16 juni 2011

Lilac With Broken Hearted

Vandaag weer een nieuwe combinatie met Broken Hearted! Dit was de laatste suggestie die binnen kwam dus voorlopig heb ik even geen nieuwe combinaties meer voor jullie (tenzij iemand met een nieuw idee komt in de comments natuurlijk!). Vandaag ga ik jullie de roze crackle uit de Crackle Glaze collectie, Broken hearted laten zien met daaronder een lila kleurtje!

Today another combination with Broken Hearted! For now this is the last combination with this polish which I'm showing to you (unless you have another awesome combination for me, leave it at the comments!). So today the pink crack polish from the Crackle Glaze collection Broken Hearted with a lilac polish!
Het lila lakje is een lakje van La Femme Beauty. Dit lakje heet Lilac Cream en is zoals de naam al zegt een lakje met een crème finish. Ik heb 2 laagjes Lilac Cream gebruikt met daaroverheen 1 laagje Broken Hearted.

The lilac polish is from La Femme Beauty. It's Lilac Cream, a polish with a cream finish. I used 2 layers of Lilac Cream with one layer of Broken Hearted.

Ik vind dit zelf een erg mooie combinatie, ik wil dus ook even degene bedanken die deze suggestie heeft achtergelaten, ik weet helaas je naam niet, maar alsnog heel erg bedankt voor de leuke suggesties die je gegeven hebt! Ik ben zelf nog steeds razend enthousiast over de Crackle Glazes, de crackles van China Glaze barsten naar mijn mening gewoon erg mooi open! Wanneer jij nog een leuke combinatie voor onder Broken hearted hebt mag je me dat natuurlijk altijd even melden, dan zal ik de swatches maken!

I really like this combination, so I want to say thanks to the person who gave me this idea! Unfortunately I don't know your name, but thank you anyway! Still I'm very enthousiastic about the crackle glazes, there cracks are very nice. When you have a new combination to try with Broken Hearted, please let me know and I'll make the swatches!

Wat vinden jullie van deze lila/roze combinatie? / What do you think about this lilac/pink combination?

P.s. Ik zal tot a.s. woensdag iets minder actief zijn, natuurlijk komen wel gewoon de dagelijkse posts online maar ik zal minder reageren op de comments (die jullie natuurlijk maar al te graag gewoon kunnen achterlaten, ik lees alles!), om dit jaar te slagen moet ik a.s. woensdag nog een herexamen maken om 0.2 punt erbij te scoren :) Wish me luck!

P.s. I will be less active until wednesday, ofcourse I will post a new article every day but I will react less on your comments (ofcourse you can write a comment, please do, I read them all!), but to succeed my exams I have to need 0.2 more points so I'm making a re-exam on wednesday :) Wish me luck!

5 opmerkingen:

 1. Ik wens je heeeel veel sucses met je her-examen het gaat je vast lukken goed oefenen en doe je best ik geloof in je!
  xxx Jennifer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Jennifer,

  Dankjewel!! Het is eigenlijk een beetje een dubbel gevoel want ik ben vandaag op school geweest en de corrector heeft een goed antwoord in het bio examen over het hoofd gezien. Die punten van dat antwoord hadden mij gewoon een voldoende gegeven en oorspronkelijk ben ik dus eigenlijk gewoon geslaagd.. Nu moet ik alsnog de herkansing doen omdat het een heel gedoe is om alsnog die paar puntjes erbij te krijgen. Ga nu gewoon knallen voor een heel hoog cijfer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel succes met je examen! En ik denk dat ik dit de leukste combinatie tot nu toe vind :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations