zondag 26 juni 2011

Notd: Cute Apples!

Zoals beloofd vandaag weer een nieuwe Nailart of the Day! Een tijdje geleden deed ik mee aan de 'good enough to eat' contest van Nail Polish Art Addiction. De nailart van vandaag is dus mijn entry voor deze contest! Alle andere entries kun je hier vinden, daar kun je uiteraard ook even je stem achterlaten, ik zou het ontzettend leuk vinden als je op de mijne zou stemmen natuurlijk!

As promised a new 'nailart of the day'! A while ago I entered Nail Polish Art Addictions 'good enough to eat' contest. So this nailart is my entry for that contest. You can take a look here for all the other entries and ofcourse for the voting. I would be very happy if you would vote for me!
Mijn entry is gebaseerd op fruit! Ik verwachtte zelf al dat vele hun inspiratie zouden halen uit 'fast food' dus ik wilde de andere kant opgaan en kiezen voor iets anders! Ik heb me lekker laten gaan in het gebruik van rhinestones zoals je kunt zien. De basislak is mijn geliefde Color Club - Vintage Couture een prachtige cream roze lak.

My entry is based on fruit, I expected many people who get their inspiration from 'fast food' so I choosed the other side! So I played a lot with rhinestones as you can see. The base of this nailart is my beloved one: Color Club - Vintage Couture, a gorgeous light pink cream polish.


De rode appeltjes zijn gemaakt met La Femme Beauty - Fiery Planets, een mooie rode cream lak. De steeltjes van de appeltjes zijn gemaakt met een LE lak van Essence, namelijk Jungle Drum van de Return to Paradise collectie van vorig jaar. De witte schaduwen in de appeltjes zijn gemaakt met La Femme Beauty - White en de steeltjes zijn groene bladvormige rhinestones. De appeltjes van mijn ringvinger heb ik gevuld met rode rhinestones.


I made the red apples with La Femme Beauty - Fiery Planets, a nice red cream polish. The stems of the apples are made with a LE polish by Essence. It's Jungle Drum from the Return to Paradise collection from last year. The white shades are made with La Femme Beauty - White and the leaves are green rhinestones. I spiced up my ringfinger with some red rhinestones in the shape of the apple.


Wat vinden jullie van deze appeltjes mani? En zouden jullie nog even je stem voor mij willen achterlaten? Je kunt hier stemmen! / What do you think about this apple manicure? And would you vote for my nailart? You can vote here! Thank you!

P.S. Opgelet voor alle Nederlandse en Belgische dames, morgen komt er een superleuke winactie voor jullie aan!

14 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend mooi gedaan :D Ik heb op je gestemd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, wat super schattig ! Ik ga even op je stemmen !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superschattig! Ik heb alle entries doorgekeken, maar die van jou vond ik het leukste, dus ik heb op je gestemd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Maud, Nina, Silva

  Thanks dames! Ook voor het stemmen!

  @ Claudia, Iza,

  Thank you! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar zeg ! Dit is echt mééééga schattig ! :)
  Xx. S

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat super gaaf zeg, ga ik ook een x proberen:D
  Ik ga stemmen btw
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw!! Echt geweldig gedaan!
  Ik vind ze echt zoooo mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. this is the cutest design ever! love it! well done xox

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations