zondag 21 juni 2015

[Gelnagels] It's a Mummy!

Het voelt echt als eeuwen geleden, het bloggen.. De laatste paar weken was het alleen af en toe een artikeltje en het persoonlijke artikel. Gelukkig kan ik nu wel zeggen dat het het waard was, want al het maakwerk is nu af! Jahoe! Vanaf vandaag ben ik nog een weekje met mijn stageklas op schoolkamp naar Terschelling. Ik plan wel wat artikeltjes in, maar het zal nog geen fulltime bloggen worden. Dat hoop ik daarna weer op te pakken! Ik waardeer in ieder geval jullie geduld! 

Voor nu in ieder geval weer een leuke nailart! Nee het is nog geen Halloween, maar vind hem wel erg leuk! Deze nailart is een combinatie van french manicure met handpainting. 


Ik startte de nailart met het maken van de french manicure. Ik deed dit op alle nagels omdat ik de french wilde verwerken in de nagels met het spookje en de mummy. De french manicure maakte ik met gel, je kunt dit zelf namaken met gewoon lak.

Op de éne ringvinger maakte ik een spookje. Dit deed ik met behulp van een dottingtool en zwarte en witte lak. De letters 'BOO' maakte ik ook met een dottingtool. De mummy maakte ik ook met witte lak, de french dient als deel en vervolgens de bovenkant ook met witte lak in de vorm van het hoofd maken. Verder heb ik als details wat zilveren streepjes in de mummy verwerkt.

Fijne zondag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations