vrijdag 12 juni 2015

Gecertificeerd voor Bruidsnagels!

Het is weer een aantal daagjes stil geweest, het was ook weer een onwijs drukke week met veel op de agenda. Afgelopen zaterdag heb ik een cursus bruidsnagels gevolgd, het leek mij leuk om een klein verslagje te maken en wat resultaten te laten zien!

De cursus was onwijs leuk en leerzaam! We zaten met een gezellig klein groepje van 5 cursisten en docent Nataliya. Nataliya ontwikkelt haar eigen producten, geeft lessen en workshops in haar eigen bedrijf en bij Florence nails. Nataliya maakt echt de mooiste dingen dus het was onwijs fijn om uitleg van haar te krijgen en natuurlijk hulp! Tijdens de cursus hebben we gewerkt op tips. Eerst volgde er wat theoretische informatie en productinformatie en vervolgens liet Nataliya wat designs zien. We werkten steeds samen, Nataliya liet iets zien zodat wij dit na konden maken of iets naar eigen fantasie konden invullen. Bovenstaande tips maakte ik tijdens de cursus. Ik vind vooral de tips op de onderste rij gaaf geworden!

Na afloop van de cursus hebben alle cursisten een certificaat gekregen. Op het certificaat zie je meteen weer de tips welke ik gemaakt heb. Vanaf nu ben ik dus gecertificeerd voor bruidsnagels en ik heb genoeg inspiratie, dus mocht je binnenkort gaan trouwen, je kunt mij bereiken!

Na afloop van de cursus ben ik natuurlijk thuis gaan oefenen. Helaas ontbreekt de tijd nog een beetje, maar ik ben wel al bezig, bovenstaande tips maakte ik afgelopen week! Ik vind hier de roosjes trouwens al flink vooruit gegaan. 

De al gemaakte tips heb ik op dit moment leuk op een lijstje gepresenteerd. So far zijn er al veel positieve comments over gemaakt!

Bedankt Nataliya voor de onwijs leuke en leerzame middag! 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations