maandag 22 juni 2015

Personal #24

Goedemorgen! Deze week een heel kort persoonlijk artikeltje omdat ik het artikel wat eerder van tevoren moest klaarzetten. Goed alsnog wat leuke fotootjes! Deze week was het gelukkig niet zo chaotisch. Het grootste deel lag allemaal klaar, hier en daar moest ik nog wat puntjes op de i zetten qua schoolwerk. De salon was ook even iets rustiger omdat ik het grootste deel in de twee weken daarvoor al gehad had en na de vijf dagen Terschelling mij weer twee hele drukke weken te wachten staan! Goed, de foto's want ik dwaal af!Dit keer dus even geen grote chaos in de salon, maar wel alsnog een paar mooie setjes gelnagels mogen zetten! Ik ben trouwens helemaal gek op die laatste neon kleur, dit is een gellak van Quida. Heb hem nu al een aantal keren gebruikt, maar blijf hem geweldig vinden!

Verschoortje helemaal knocked out van het spelen! Big hugs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations