maandag 1 juni 2015

Personal #22

1 Juni alweer... Jeetje, de tijd vliegt! Ik heb echt een onwijs drukke maar productieve week achter de rug. Vorige week legde ik al een beetje uit waarom het wat rustiger op de site is momenteel en door deze keuze heb ik echt wel al onwijs veel kunnen inhalen. Mijn to do lijstje is een stukje korter, het onregelmatige bloggen zal er de komende tijd nog wel even inzitten, maar de persoonlijke artikeltjes vind ik altijd wel erg leuk om te maken (ondanks dat het op het moment van schrijven zondagnacht is en de wekker om 07:00 gaat). 

Goed mijn week! 

Die bestond vooral uit dit document. Mijn scriptie. Gelukkig heb ik lekker kunnen doorwerken waardoor eind van de week mijn scriptie helemaal in elkaar zat. Gisteren heb ik de laatste feedbackronde terug ontvangen wat betekent dat als ik nu de feedback verwerk hij daarna definitief klaar is voor het inleveren op 25 juni!Deze week ook weer een onwijs drukke week in de salon gehad. Love my job! Vooral als ik zo aan het eind van de week al die foto's bij elkaar zie. 

Blacky doet aan selfservice. Die neemt geen genoegen met het snoepje die je haar geeft, nee die moet en zal uit het bakje komen. Like duh.

 Ook meteen een huishoudelijke update voor de salon. Ik heb inmiddels een wachtlijst van één week, het is gewoon megadruk op dit moment. Eind juni ga ik een paar dagen met mijn groep 8 als afsluiter op schoolkamp, dan is de salon dicht, dus alles moet daarvoor of daarna gepland worden. 

Qua studie lig ik op dit moment gelukkig op schema. Ik heb nog tot 11 juni om 1/4 van een verslag te tikken (de andere 3/4 deel is al af). Deze week hoop ik de laatste feedback te verwerken in mijn scriptie, die is dan klaar voor het inleveren. Vervolgens heb ik nog tot 25 juni (in mijn geval de 21e ivm schoolkamp) om mijn portfolio af te maken. Mocht dit allemaal lukken dan is de verwachte datum van afstuderen 25 augustus! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations