vrijdag 29 mei 2015

[Gelnagels] Blue Lips!

Dit keer weer een leuke combinatie nailart met een glitter french en een stempel!

Voor deze nailart gebruikte ik:
- Glitterblauwe nagellak (Golden Rose);
- Penseel en remover;
- Zwarte stempellak;
- Ebay stampingplate met lipjes;
- Stempelbenodigdheden.


Ik maakte eerst uit de losse hand de french manicure met de blauwe glitterlak. Deze trok ik strak met behulp van een plat penseel en remover (zonder aceton i.v.m. de gel). Op de ringvingers stempelde ik zwarte lipjes om de nailart wat extra's te geven!

Fijn weekend alvast!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations