woensdag 13 mei 2015

[Shoplog] Nagelfestival #2

Zoals beloofd deze week deel 2 van de shoplog van het nagelfestival! Afgelopen week heb ik een wat groter Kruidvat filiaal opgezocht met dubbele schappen. Dat betekend een groter assortiment van Essence en Catrice en een rek met Sinful Colors!

Eigenlijk was ik op zoek naar de laatste ontbrekende lak van de vorige Catrice LE. Helaas hadden ze die niet meer. Maar wel de nieuwe LE: Nomadic Traces. Dit zijn twee normale lakken en twee matte lakken. Van links naar rechts: Wanderluxe - Boundless Peach - Nomaddicted to red - Trip to the blue. Ook nog twee lakjes uit de gewone collectie. De linker is nieuw, de rechter uit de oude collectie, deze had ik enkel nog niet. Dit zijn: Lilac Satinfaction - Mrs Flashdance.

Dit vind ik zulke mooie lakjes! De Satin Matt Effect lakken. Ik koos vier mooie kleurtjes uit. Van links naar rechts: Minty Memories - Get BOHO in SOHO - Crush on MATT - Little Lady Baltimore. 

Ook deze lakjes vind ik onwijs mooi! De Liquid Metal collectie! Van links naar rechts: Champaign Raign - Pink Charming - I'm Legend-Berry - Lilaclike - Be My Mermaid.

Van de Cinderelle LE van Essence vond ik het laatste ontbrekende lakje welke ik nog niet had. Daarnaast ook twee liquid foil lakjes. Ben erg benieuwd naar deze lakken! Overigens wel een erg blauwe foto dit haha! Goed de lakjes van links naar rechts: Prince Charming - Lady Mermaid - I don't need money, honey!

Uit het tweede schap van Essence zocht ik nog wat verschillende kleurtjes uit. Mijn oog viel vooral op die mintgroene, pretty! Van links naar rechts: Wild White Ways - Frozen Kiss - On air! - Play with my mint - #paradise - I don't care!

Essence heeft sinds kort ook de I love Trends lakjes. Ik zocht 1 nude uit en de rest zijn pastels. Ik ben echt gek van pastellakjes, dus deze zijn meer dan welkom! Van links naar rechts: Baby Doll - Sweet at first sight - I'm so fluffy - Sun is Smiling - Bubble Bath - So lucky.

Als allerlaatste vier sinful colors lakjes! Dan heb ik ook voorlopig echt wel weer genoeg nagellak ingeslagen! Van links naar rechts: Glass Pink - Thimbleberry - Boom boom - Love Nails.

Hebben jullie nog leuke aankoopjes gedaan tijdens het nagelfestival? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations