vrijdag 22 mei 2015

[Gelnagels] Oudroze French en Bloemen

Een tijdje geleden mocht ik weer een leuke uitdaging aangaan met een setje gelnagels. Van een simpele korte nagel naar een langere gelnagel met verlengd nagelbed, een ronde vorm, gekleurde french en nailart. Missie geslaagd denk ik zo?

Ik bouwde eerst de nagel op zoals ik normaal gesproken doe. I.p.v. enkel clear gel gebruikte ik een cover om het nagelbed te verlengen. Daarna kon ik starten met het maken van de nailart. Ik gebruikte de volgende producten:
- Oudroze lak (Catrice - Welcome to Roosywood);
- Lichtroze/witte en zwarte striper (Max);
- Dottingtool.


Ik maakte eerst de gekleurde french manicure. Dit deed ik met 'welcome to roosywood' van Catrice. De french trok ik mooi diep en recht zodat de nagel een mooie vorm en verhouding zou krijgen. 

Met de stripers en de dottingtool maakte ik het bloemetje. Zoals altijd start ik met de blaadjes, maak ik de details en vul ik die aan met zwarte stipjes als hart van het bloemetje.

Wat vinden jullie van deze classy set nagels?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations