vrijdag 1 mei 2015

[Gelnagels] Blue Pattern French

Vandaag weer een leuke nailart! De nailart is een combinatie van een gekleurde french manicure en een stempelpatroontje! 

Voor deze nailart heb je de volgende producten nodig:
- Lichte blauwe basislak
- Penseel & remover
- Stempel naar keuze + benodigdheden


Ik gebruikte de natuurlijke nagel als basis voor deze nailart. Wanneer je zelf je eigen nagelbed niet zo mooi vind kun je een lichtroze kleur nemen als basis, zelf gebruik ik met de gelnagels soms een cover wanneer het nagelbed wat verlengt moet worden. Dat was in dit geval niet nodig, dus begon ik meteen met het maken van de blauwe french. Dit deed ik uit de losse hand.

In eerste instantie hoeft de french nog niet zo strak te zijn. We kozen samen een stempel uit welke op de tips komt en deze stempelde ik met wit over de blauwe french heen. Wanneer dit droog is trek je de french strak door er met een plat penseel en remover even langs te gaan, zo kun je ook de overtollige stempel verwijderen.

Wat vinden jullie van deze french met patroon?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations