woensdag 20 mei 2015

[Gelnagels] Minty Flowers

De laatste tijd vind ik de french manicure er steeds mooier uitzien, vooral wanneer de verhouding van de nagel goed klopt (een klein nagelbed met huge french is ├ęcht geen gezicht), maar hoe leuk is het om de simpele french manicure met iets leuks te combineren?

Voor deze nailart gebruikte ik:
Mintgroene striper;
Witte striper;
Zwarte striper.
Zelf heb je voor de witte french ook nog een witte lak nodig, ik maak deze zelf met witte gel.


Toen de witte french eenmaal op zijn plek zat kon ik de mintgroene bloemen gaan maken. Met een striper maakte ik eerst de bloemblaadjes. De details zette ik erin met een witte striper en nog twee witte lijntjes om de bloem af te maken. Het hart van de bloem bestaat uit kleine zwarte stipjes die ik maakte met een striper. Super subtiel, maar erg verzorgd!

Wat vinden jullie van deze french met bloemen? Ik vind zelf de kleurencombinatie van wit en mintgroen zo fris ogen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations