maandag 25 mei 2015

Personal #21 - Waarom het een beetje rustiger is

Misschien heb je het al gemerkt, of misschien ook wel niet, maar de laatste tijd is het wat rustiger op Nailart Creations. Soms komen er even geen nieuwe artikels online en dat gebeurd vaak in het weekend. Ik zal even kort de reden uitleggen waarom het wat rustiger is en dat het helaas nog even iets rustiger gaat worden ook.


Inmiddels is het alweer eind mei. Ik zit in mijn afstudeerfase van de Pabo, afgelopen week heb ik officieel mijn LIO-stage behaald. Zie de lieve berichtjes van de kids uit mijn klas hierboven.  Onwijs blij natuurlijk want nu hoef ik officieel geen stage meer te lopen. Toch ben ik zo gewend aan die maandag, dinsdag en woensdag dat ik voor de klas sta dat ik dit toch graag wil afmaken tot aan de zomervakantie, daarnaast ga ik op 21 juni ook nog eens 5 dagen op kamp met deze groep. Nu is dat niet zozeer de reden waarom het zo druk is, die 2,5 dag voor de klas heb ik dit hele jaar al gedaan...

Voordat ik kan afstuderen moet er nog een hoop gebeuren. 11 Juni moet ik eerst nog 2 verslagen inleveren (één is er inmiddels helemaal af, met de ander ben ik nog bezig). Daarnaast moet op 25 juni mijn scriptie ingeleverd worden net zoals mijn portfolio, met deze dingen ben ik nog druk bezig, mijn scriptie loopt tegen zijn eind aan, deze is bijna af. Het portfolio begin ik maar even niet over...


Naast dit alles heeft de salon ook een hoogtepunt bereikt. Het is onwijs druk en vol met afspraken, de komende drie weken staat er al een wachtlijst voor wanneer er een afspraak uitvalt, er past dus voor nu niets meer bij. Dit betekend dat ik mijn tijd op een dag moet verdelen tussen het voor de klas staan op maandag/dinsdag/woensdag ochtend, het werken in de salon in de avonden, donderdag/vrijdag en weekenden en het afmaken van alle verslagen en mijn scriptie. Hierdoor maak ik dus dagen van 07:00 's ochtends tot 01:00 (of soms later) in de nacht omdat het schoolwerk allemaal naar de avonden/nachten verplaatst wordt. Nu heb ik dan al nieteens het werk voor de site genoemd, want dit past er eigenlijk even niet meer bij. Toch vind ik het lastig om het geheel los te laten en baal ik nog steeds soms als er even geen artikels online verschijnen, ik weet dat ik het voor nu even moet loslaten, begin juli wordt alles weer rustig en komt het normale ritme er weer in. 

Voor nu doe ik mijn best om in de week in ieder geval een paar artikeltjes online te laten verschijnen, om de dag of om de twee dagen, het zullen dan ook meer artikels zijn vooral met foto's want alleen al het bewerken en uploaden van de foto's kost al best wel wat tijd en meer dan een uurtje per week tijd voor de site zit er nu even niet in. 

Deze week heb ik ook weer behoorlijk wat tijd doorgebracht in de salon. Hier alvast wat preview fotootjes!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations