vrijdag 15 mei 2015

[Gelnagels] Envy The Glitters!

Vandaag heb ik weer een leuke nailart voor jullie waarbij ik gebruik maakte van twee kleuren glitterlak! 

Voor deze nailart gebruikte ik:
- Nailart penseel;
- Witte striper;
- Zilveren glitterlak (Essie);
- Roze glitterlak (P2),


Deze nailart is een wat andere vorm dan de normale french manicure. Een deel lijkt op de vorm van een french en het andere deel heb ik net even iets anders gemaakt! Bij deze nailart begon ik met het maken van het zilveren glitterdeel. Ik deed wat lak op een papiertje en met een nailart penseel maakte ik de zilveren vorm op de nagel, deze kleurde ik verder in met lak en liet dit goed drogen. 

De andere kant van de nagel maakte ik met de vorm van een traditionele french, alleen dan met een roze glitterlak. Toen ook dit droog was maakte ik met de witte striper het lijntje langs het zilveren vlak. 

Het leukste aan deze nailart is dat dit te combineren is met echt allerlei kleuren! Wat vinden jullie van deze andere vorm van de french? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations