dinsdag 5 mei 2015

[Gelnagels] Fantasy Stripes

De uitdaging van deze keer. Een nailart met een zilveren basis en met de kleur groen. Verder maakte het helemaal niets uit. Op dat soort momenten doe ik een beroep op mijn fantasie en meestal komt er dan wel weer een nailart uit. Zo ook deze keer!

Voor deze nailart gebruikte ik de volgende materialen:
- Zilveren glitterlak (Catrice);
- Sponsje;
- zwarte striper;
- Groene striper;
- Witte striper.


De basis van deze nailart is een zilveren gradiënt. Ik deed wat van de glitterlak op een sponsje en deze depte ik over de tips van de nagels. Dit moet goed droog zijn voordat je de streepjes kunt zetten. 

Met de witte, groene en zwarte striper zette ik random lijntjes beginnend vanaf één punt op de nagel.

Ik vind zelf dat het groen deze nailart helemaal opvrolijkt! Het is echt een kleur die ik niet vaak gebruik, maar het kan zo leuk zijn!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations