dinsdag 19 mei 2015

[Gelnagels] 3D Nailart

Zo nu en dan heb ik weer wat geks in gedachten en wil ik dit graag uitproberen. Gelukkig wil mijn zus altijd wel als proefkonijn zitten, dus dit keer krijg zij een gezellige hysterische 3D nailart. Kijk je mee? 

Ik gebruikte voor deze nailart behoorlijk wat verschillende producten. Wel allemaal kant en klaar dus ik heb niets zelf met acryl zitten maken. Als basis gebruikte ik een melkachtige witte lak van Essence zodat juist hetgeen wat erop zit meer zou opvallen!Om het geheel wel allemaal bij elkaar te laten passen gebruikte ik een kleurenthema met twee kleuren. Blauw en roze. Op de wijsvingers en pinken bracht ik een design aan met in de hoeken verschillende maten en kleuren steentjes, blauw, roze en zilver. 

Op de middelvingers plakte ik een 3D vlindertje. Deze gaf ik een wegvliegend spoor met babyblauwe pareltjes. Op de ringvingers plakte ik in een hoek een 3D roosje en vanaf de roos verschillende roze pareltjes. 

De duimen zijn het meest hysterisch. Hier plakte ik een huge 3D strik op. Guess what, deze strikjes zijn gewoon 3 weken blijven zitten ook! Overigens is zo goed als alles op de roosjes na 3 weken blijven zitten, het zat dus echt goed vast!

Ik weet dat het niet dagelijks draagbaar is, maar om een keer uit te proberen vond ik dit echt onwijs leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations