maandag 4 mei 2015

Personal #18

Goedemorgen allemaal! Vanaf deze week heb ik even heerlijk een weekje vakantie. Vakantie in de vorm van niet 3 dagen in de week voor de klas hoeven te staan, maar wel gewoon in de salon werken en natuurlijk nog aan het werk aan mijn scriptie/laatste verslagen. 

Meteen maar even met iets leuks beginnen! Deze en afgelopen week is er weer het nagelfestival bij het kruidvat, dit betekend 1+1 gratis op alle lakken! De eerste buit is al binnen, deze week komt de shoplog online. Later in de week ga ik ook nog op zoek naar een wat groter filiaal voor nog wat andere lakken!Afgelopen week heb ik een onwijs drukke week in de salon gehad. Superleuk! Ook vind ik het erg fijn dat ik nu een beetje de oefening voor de french manicure met nagelbedverlenging goed kan bijhouden. Ik kan nu echt al enorme verschillen zien tussen het eerste setje en die van deze week!

Prinsje Verschoor op het rode kussen.

Vixie begint ook echt een beauty te worden. Gelukkig heeft Vixie wel echt een lief karakter, Stamper is over het algemeen wat knorriger..

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations