donderdag 21 mei 2015

Essence - Play With My Mint

Sinds een tijdje is de gehele colour&go lijn van Essence veranderd in 'the gel nail polish' collectie, welke overigens gewoon nagellak is en geen gellak. Ook zitten er weer wat nieuwe kleuren bij en oh wat zijn die mooi! Vandaag de swatches van Play With My Mint!

Play with my mint is zoals de naam al zegt een mintgroene nagellak met een crème finish. De kwastjes zijn nog net zo fijn, niet al te breed en mooi rond afgesneden. Prima om de lak aan te brengen!


Ik vind dit zelf echt een heel mooi kleurtje. De dekking is ook prima, met twee dunne laagjes krijg je bovenstaand resultaat. Op zich dekt de kleur ook wel met één laagje maar dan zie je wel her en der nog wat streepjes. Ik vind het zelf altijd mooier om twee dunne laagjes aan te brengen dan één dikkere laag. Ook qua droogtijd gaan twee dunne laagjes sneller!

Wat vinden jullie van deze play with my mint? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations