vrijdag 15 juli 2011

Catrice - Dance Like A Prima Ballerina (+Matt)

Vandaag ga ik jullie een lakje laten zien uit de Ultimate Nudes collectie van Catrice, ik ben zelf geen groot fan van nude lakjes aangezien ik liever iets lekker knallends heb, maar dit lakje is toch wel erg schattig!

Today I'm going to show you a polish from the Ultimate Nudes collection by Catrice. I'm not a big fan of nude polishes, I prefer something bright, but I couldn't resist this one! It's so cute!


Dance Like A Prima Ballerina is een schattig lichtroze kleurtje. Ik twijfel er ook aan of dit lakje nou echt bij een 'ultimate nudes' collectie hoort. Er zit een duidelijk verschil tussen roze en nude in mijn ogen. Maar goed, roze dus ;) Dance Like A Prima Ballerina heeft een heel subtiel zilveren shimmer door de lak heen welke dit lakje nog net ietsjes mooier maakt!

Dance Like A Prima Ballerina is a very cute light pink polish. I'm doubting about the fact that this polish is part of the 'ultimate nudes' collection. In my eyes there is a clear difference between pink and nude, but alright, pink it is ;). Dance Like A Prima Ballerina has a very subtile silver shimmer in it's finish. Nice!

Op bovenstaande foto kun je de zilveren shimmer nog iets beter zien! Het blijft een lichtroze lakje waardoor de dekking iets minder is. Ik heb 3 lagen lak gebruikt op bovenstaande swatches. De droogtijd duurt daarom wat langer. Verder accentueert dit lakje de strepen van mijn eigen nagels heel erg wat ik zelf iets minder fijn vind.

On above swatch you can see the silver shimmer even better! So it stays a light pink polish which is not very opaque. I used 3 layers of polish on above swatches. Dryingtime is long because of the many layers you use. Another point is that this polish is accentuating the streaks on my own nails, which is not very nice.

Omdat ik de strepen niet zo mooi vond staan en ik er een leuke nailart overheen wilde maken besloot ik Dance Like A Prima Ballerina op te leuken met een matte topcoat. Op bovenstaande swatch heb ik 1 laagje China Glaze - Matte Magic gebruikt, ik vind persoonlijk dit lakje mat nog veel leuker!

Becauce I didn't like those streaks and I wanted to make a nailart over it, I decided to use a matt topcoat. On above swatch I used one layer of China Glaze - Matte Magic. I'm totally in love with this combination!

Vinden jullie dit lakje glanzend mooier of juist ook mat? / Do you like this polish better shiny or matt?

6 opmerkingen:

 1. Toch wel een heel mooi kleurtje hoor, staat je super! Ik heb zelf altijd bij nudes dat m'n handen ineens zo groezelig lijken, geen idee hoe dat komt, dus hou 't zelf maar bij donkere of niet roze lakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb deze ook!
  ik vind 'm erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve kleur! Ik vind het leuker matte :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haii =], Ik heb jou getagd op mijn blog en ik hoop dat je het leuk vind =]. Hier is mijnbericht waarin ik je getagd hebt =] :
  http://mylifeasme-katy.blogspot.com/2011/07/sunshine-award.html

  Voor de rest Ik vind die nagellak echt super =]. Ik zou echt niet weten hoe ik zou moeten kiezen tussen glazend en mat. Ik denk dat het ook afhangt van de situatie waarin ik het zou gebruiken =P.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk! En je nagels zijn zó mooi hè(:
  Hoeveel coats heb je trouwens gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Paula,

  Dankje! Onder de 2e foto staat hoeveel laagjes ik gebruikt heb. Ik heb 3 coats aangebracht, hij dekt niet super maar na 3 lagen is hij wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations