dinsdag 19 juli 2011

Catrice - Forget-Me-Not

Een paar van jullie zagen het al aankomen na de Tag van deze ochtend. Er was inderdaad nog een artikel voor vandaag onderweg! In dit artikel ga ik jullie een kleine review en uiteraard de swatches laten zien van Catrice - Forget-Me-Not!

A few of you already mentioned the fact that you were hoping for a second post today after the Tag of this mornin. In this post i'm going to give you a little review and ofcourse the swatches from Catrice - Forget-Me-Not!
Forget-Me-Not is een prachtig dieppaars kleurtje. Dit lakje bevat tonnen met prachtige shimmer en straalt echt van je nagels af! Naast paarse shimmer bevat dit lakje ook prachtige zilveren shimmer.

Forget-Me-Not is a gorgeous deep purple polish. This polish contains tons of shimmer and it sparkles from your nails! Next to the purple shimmer, this polish also contains a nice silver shimmer.

Het lakje ziet er op de nagels iets lichter uit dan in het potje zelf. Let erop dat de collectie van Catrice 2 paarsige lakjes bevat, je hebt Forget-Me-Not en je hebt Purplelized, deze laatste is een wat donkerdere lak. De dekking van Forget-Me-Not is prima, ik heb 2 laagjes lak gebruikt op bovenstaande swatches en zo is hij compleet dekkend. Het kwastje is behoorlijk breed, let dus goed op met het aanbrengen, je zit makkelijk op je nagelriemen!

The polish is a bit lighter on your nails then it looks like in the bottle. Pay attention that the Catrice collection contains another purple shimmer polish, you've got Forget-Me-Not and Purplelized, that last one is a bit darker then Forget-Me-Not. Coverage was very good, I used 2 layers of polish on above swatches, that's normal. The brush is pretty wide so be carefull with the application, you can polish your cuticles very quick!


Zijn jullie ook in het bezit van dit prachtige paarse lakje? / Are you a proud owner of this gorgeous purple polish?

8 opmerkingen:

 1. heel mooi, maar niets voor mij denk ik ..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze staat nog op m'n verlanglijstje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze ook, echt een supermooie lak.
  En volgens mij bedoel je in de laatste zin bezit i.p.v. bezig?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Cynthia,

  Haha ik ben wel lekker bezig de laatste tijd hè? Bedankt voor het melden, heb het meteen aangepast!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem zelf ook! Maar nog nooit gedragn *shame on me*. Haha, dat krijg je met zoveel nagellak, snel eens doen dan maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Mirte,

  Ik ken dat! Soms vind ik opeens een lakje die ik al bijna een jaar heb maar nooit gedragen heb en dan denk ik dus ook: Waarom heb ik die niet eerder gedragen? Gewoon dus puur om de hoeveelheid nagellak die we hebben:p

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations