zaterdag 9 juli 2011

Winnaar Konad Nailart Set!

En nu het moment waar vele meiden op gewacht hebben! Gisteravond om precies 23:59 sloot de winactie om kans te maken op de gave Konad nailart Set!

Er deden meer dan 30 meiden mee, wat uiteindelijk ruim 63 entries opleverde! Met behulp van Random.org heb ik de winnaar gekozen, compleet random! Lees snel verder om te zien of jij de winnaar bent!

Ik heb alle namen van de deelnemers onder elkaar gezet in een lijst, wanneer je extra entries gescoord hebt komt je naam meerdere malen voor in de lijst. Intotaal waren er 63 entries, random.org heeft nummer 9 de winnaar gemaakt!! Maar wie hoort nou bij nummer 9?


CYNTHIAMIDDELBERG!!

Van harte gefeliciteerd met je prijs! Ik ga je vandaag nog een emailtje sturen, je hebt een week om je adres naar mij te mailen, ik ga vervolgens je adres doorgeven aan Linda van Enchantra zodat zij jouw prijs op kan sturen!!

Ik wil verder nogmaals even melden dat er een hoop ongerustheid over de entries (extra kansen) was, meiden die meenden absoluut geen kans te maken op een prijs wanneer je bijv geen gebruik maakt van twitter oid. Extra kansen zijn bij mijn winacties altijd optioneel en zijn niet verplicht, het is dus leuk om een extra kans te verdienen, maar dit houdt niet in dat er automatisch een dame wint die meerdere kansen heeft. De winnaar van vandaag had bijvoorbeeld ook geen extra kansen!

Cynthia, Ik hoop dat je veel plezier krijgt met je gewonnen prijs! 

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations