dinsdag 26 juli 2011

China Glaze - Tree Hugger

Vandaag ga ik jullie een super zomers lakje laten zien van China Glaze! Tree Hugger is één van die lakjes die al een lange tijd stond weg te stoffen in mijn kast maar nu eindelijk ontdekt is! Wil je alvast in een zomer stemming komen? Kijk dan zeker eens naar de swatches!

Today I'm going to show you a super summer polish from China Glaze! Tree Hugger is one of those polishes which lied in my room for a very long time, but I finally discovered it! Do you want to get summer feelings? Look at below swatches, they will help!


Tree Hugger is een prachtig licht groen lakje. Dit lakje bevat ontzettende mooi shimmer en is echt zomer proef. Als ik alleen al naar dit lakje in het potje kijk moet ik al denken aan een mooie grasweide in de zomer! De shimmer is trouwens lichtgroen en zilverachtig van kleur.

Tree Hugger is a gorgeous light green polish. This polish contains lots of beautiful shimmer and it's very summer proog! When I look at this polish it makes me think about a grass meadow in summer! The shimmer in this polish is light green and silver by colour.

Ik maak zelf gebruik van kleine handdoekjes als ik andermans nagels doe, en één van die handdoekjes heeft een mooie gifgroene kleur. Dat handdoekje zie je hier op de achtergrond, ik vond hem zo lijken op Tree Hugger dat ik ze gewoon even samen wilde zien! De naam 'Boom knuffelaar' vind ik ook zo schattig voor een nagellakje! 

When I'm doing other nails I'm using small towels, one of these towels has a  fluorescent green colour, you can see this towel on above swatch at the background. They fitted perfect together! I just had to see them together. I'm in love with the name of this polish too, Tree Hugger, that's so cute!

Tree Hugger dekt prima. Op bovenstaande swatches heb ik 2 lagen lak aangebracht. Let niet op de hier en daar verdwaalde groene glitters, ik had hiervoor net een groene glitterlak geswatched (die kunnen jullie donderdag bekijken!). Applicatie was ook erg fijn, sowieso vind ik China Glaze lakjes erg fijn in hun gebruik. Ik heb Tree Hugger trouwens in de mini versie, dit potje bevat 9,6 ml wat eigenlijk nog vrij veel is vergeleken met OPI mini's (iets van 3 ml).

Tree Hugger got a good coverage. I used 2 layers of polish on above pictures. Don't mind the lost green glitters here and there, I just swatched a green glitter polish (you can see that one on thursday!). Application of this polish was very nice, I like the application of China Glaze polishes anyway. My bottle Tree Hugger is a mini size, it contains 9,6 ml which isn't that mini as OPI (those bottle contains a little bit more then 3 ml).

Wat vinden jullie van Tree Hugger? / What do you think about Tree Hugger?

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleur!
  Als ik hem ergens zie, ga ik hem zeker kopen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uau, really beautiful crazy color! Like it!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een suoer gaaf kleurtje! Ik wil al heel lang zo'n mooie groen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zoek al zo lang mini lakjes van china glaze waar koop je die toch?
  ik vind dit kleurtje echt schitterend!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Jennifer,

  Ik heb deze toevallig bij Enchantra gekocht omdat zij toen een aanbieding hadden van een halloween set china glaze mini's. Op ebay zul je ook wel mini's kunnen vinden denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Jennifer,

  Graag gedaan! Je kunt ook altijd even zoeken op: 'China Glaze 9,6 ml' of 'China Glaze mini' bij google/ebay oid!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations