maandag 25 juli 2011

MNY - Nr 541

Vandaag ga ik jullie na een lange tijd weer eens een lakje van MNY laten zien. Het is geen verrassing dat ik eigenlijk niet zo'n fan ben van MNY lakjes, en deze zelf dus ook eigenlijk niet koop (alle lakjes die ik heb van MNY heb ik gekregen), maar ieder merk heeft wel afentoe iets in de collectie wat je eigenlijk best wel mooi vind! Nr 541 is daar één van, dit is het eerste MNY lakje die ik eigenlijk best leuk vind!

Today I'm going to show you a polish by MNY. It's not a big surprise that I'm not a big fan of MNY polishes, I don't buy them (I recieved all the MNY polishes I own), but every brand has a product which is surprising. Just like this polish nr 541, I actually liked it!


MNY - Nr 541 is een erg mooi zacht roze kleurtje. Ik vind de kleur zelf verrassend mooi. Dit lakje heeft een overduidelijke parelmoer finish en meestal hou ik niet zo van parelmoer lakje, maar deze missstaat het niet! Het ziet er op bovenstaande foto uit alsof hij aan de sheer kant is, maar gelukkig was dit helemaal niet zo (bedankt Macro.. Alweer!).

MNY - Nr 541 is a very nice soft pink polish. I actually like the colour! It has a pearl finish, normally I don't like pearl finishes but the pearl finish fits this polish! It looks like the polish is kind of sheer on above swatch, but I can tell you it isn't sheer at all! (Thank you Macro.. Again!)

 Op bovenstaande foto kun je al duidelijk zien dat het lakje echt dekkend is, hij is gelukkig niet sheer. Ik heb op bovenstaande foto 3 lagen lak aangebracht, het blijft natuurlijk een lichte kleur en lichte kleuren dekken over het algemeen niet 100% perfect. Gelukkig waren 3 dunne lagen hier genoeg. Applicatie was ook best fijn, hij brengt goed aan. Het enige nadeel aan de lakjes vind ik dan toch wel weer die nummers, zo jammer dat ze geen mooie namen hebben!


On above swatch you can see clearly that this polish isn't sheer. I used 3 layers of polish on above swatches, ofcourse it's a very light colour, and most of the light colours aren't completely opaque with just 2 coats. Luckily this one was completely opaque after 3 thin coats. Application was nice! The only thing I don't like are those stupid numbers, please give polishes a name!


Wat vinden jullie van deze roze kleur? / What do you think about this pink shade?

8 opmerkingen:

 1. Ik moet je zeggen, ik be normaal niet zo van de roze lakjes (hoewel ik ze liever heb dan rood) en deze leek me heel erg sheer, maar hij valt me helemaal niet tegen zeg met maar 3 laagjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I really love it. It looks stunning on you! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk lakje doet me denken aan een lakje van miss porty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze heb ik ook, niet echt mijn favo. Maar hij kan er mee door.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Femke,

  Dit lakje behoort ook zeker niet tot mijn favorieten, maar ik ben wel van mening dat dit lakje één van de betere is die ik van dit merk geprobeerd heb :). Vind MNY zelf eigenlijk een beetje teleurstellend, als ik naar het schap kijk zie ik weinig nieuws, er is niks wat echt opvalt of echt origineel is eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem supermooi! Ben reuzefan van roze :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw geweldige review zeg!
  Als je maar 1 laag gebruikt, is de kleur dan heel anders? Want ik heb nooit het geduld daarvoor haha.

  Anywaz leuke blog!

  Liefs, Rimona

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Rimona,

  Als je één laag lak gebruikt zal de kleur niet anders zijn, hij blijft lichtroze, je zult dan alleen wel heel erg je eigen nagels door de lak heenzien. Wanneer je wat kortere nagels hebt zou je met eventueel 2 lagen ook nog een mooi resultaat kunnen krijgen!
  En natuurlijk bedankt voor het compliment!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations