donderdag 22 december 2011

Art de Lautrec - nr 200

Een tijdje geleden kocht ik dit french manicure lakje van art de lautrec voor een prikkie bij www.papapa.nl. Ik ben zelf gek op goed dekkende witte lakjes, zo is mijn favoriet tot nu toe la Femme Beauty - White, gewoon omdat het zo'n heerlijke dekkende witte lak is! Nu zocht ik er nog een goede dekkende witte lak bij van een ander merk. Toen ik deze tegenkwam voor een €1,- besloot ik hem bij de bestelling te proppen en hem uit te testen!

A while ago I bought this french manicure polish from Art de Lautrec for a sale prize at www.papapa.nl. I love opaque white polishes, my favorite so far is La Femme Beauty - White. Just because that polish is completely white with just 2 thin coats. I really wanted an opaque white from another brand as a backup, so I started searching. When I saw this polish for €1,- I decided to buy and test it!


Je kunt meteen al zien dat dit lakje in ieder geval alvast voor de eerste test geslaagd is! Wit is hij zeker namelijk! Het lijkt overigens alsof er witte lak op mijn nagelriemen zit, dit is een weerkaatsing van de flits en nagelriemolie, geen nagellak dus!

You can already see that this polish completed the first test. Opaque it is! Oh maybe you're thinking why the hell there is polish on my cuticles? Well this is just because of my camera, it isn't nailpolish it's a combination of the flash and cuticle oil, no nailpolish!

Helaas zijn niet alle foto's 100% scherp geworden, ik mis toch wel dat zonnetje hoor, met zon worden swatches zoveel mooier! Helaas hebben we dat nu even niet meer en moeten we het doen met het licht wat we hebben.. Ik heb bij dit lakje goed gekeken naar het kwastje, wat mij opviel was dat het kwastje vrij lang en smal was. Dit lakte opzich wel erg fijn!

Unfortunately not all the pictures are 100% sharp, I still miss the sun, swatches are so much better with some sunlight! Well we don't have any sun now so I have to do it with all the light I have.. For this test I looked good at the brush of this polish. I noticed that the brush was very long and small, it applied very nice actually!

Het eerste laagje welke ik aanbracht was erg streperig, hij was wel bijna compleet dekkend na 1 laag maar door de vele strepen zag dit er niet echt charming uit. Ik besloot een tweede laagje aan te brengen en dit loste het grootste deel van de strepen op. Ook de kleine kale plekken zijn opgevuld en zo is dit lakje dus perfect met 2 dunne lagen lak. Een perfecte backup voor mijn La Femme Beauty - White dus!

The first layer which I added was very streaky, it was almost completely opaque but very streaky with some bold spots. I decided to add a second thin layer, this made the streaks almost dissappear, and it filled up the bold spots. So this polish is completely opaque with just 2 thin coats. It's a perfect backup for my La Femme Beauty - White!

Welk lakje is jullie favoriete witte lak? / Which polish is your favorite white?

4 opmerkingen:

  1. Wit is niet echt mijn ding! Zelf heb ik een wit lakje in mijn stash en die is van essence!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wit is niet echt mijn ding! Zelf heb ik een wit lakje in mijn stash en die is van essence!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vet goede dekking, ik gebruik vaak een witte nagellak van de etos!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations