vrijdag 30 december 2011

Highlights of 2011!

2011 Is een jaar waarin behoorlijk veel gebeurt is! Vooral ook veel leuke dingen wanneer het om deze website gaat, maar ook dingen die naast deze website gebeurt zijn uiteraard! In dit artikeltje ga ik jullie een kleine greep uit de hoogtepunten van 2011 geven!

2011 Is a year with lots of highlights! Many good things happened with this website and ofcourse in my personal life too. In this post I'm going to write some of the highlights of 2011! It's nice to look at this list again in a few years, and think about this year!


17 Mei 2011: Vanaf deze dag kreeg NailartCreations haar eigen domein. Weg met de blogspot.com url en hallo www.nailartcreations.nl! Oh wat was ik trots dat alles zo soepel en goed verliep!

8 Juni 2011: Dit was de dag dat Nailart Creations maar liefst 1 jaar bestond. Zelf had ik nooit verwacht het bloggen zolang vol te houden, inmiddels zijn we alweer onderweg naar het tweede jaar, nog steeds met heel veel plezier ben ik dagelijks bezig met de website!

8 Juli 2011: De dag dat ik eindelijk mijn Havo diploma in ontvangst mocht nemen. Ik heb er een jaartje extra over gedaan maar dit was het helemaal waard! Na 6 lange jaren school kreeg ik dan toch eindelijk dat gewilde papiertje!

31 Augustus 2011: Deze dag herinner ik mij nog erg goed! Ik was net 2 dagen begonnen op het HBO en ik mocht dezelfde week nog examen gaan doen voor de cursus gelnagels. Gelukkig in 1x geslaagd en nog steeds ben ik veel bezig met het zetten van gelnagels!

March 17th 2011: From this day there was no blogspot.com url anymore. Hello own domain! From this day this website changed into: www.nailartcreations.nl!

June 8th 2011: Nailart Creations first birthday! I never thought that I would blog for so long. But I did it, and I still do. It doesn't matter how busy I am, I'm always making time for blogging and a daily update!

July 8th 2011: This was the day that I finally recieved my degree. After 6 long years I finished the HAVO and got that famous paper!

August 31th 2011: I just started with college this week and the same week I had to do my exams for the course gelnails. I wasn't nervous at all, I just wanted to do this. And I passed the first time! From this day I'm a certificated nailstylist for gelnails. Still a little bit proud of this ;). I did something with my life and it's important to me.

Bovenstaande data waren de dagen die ik mij echt nog goed kan herinneren. Hieronder een paar leuke kleine feitjes welke ik ook nog even wil delen!
Above days were very important for me, I can remember them very good! Below some facts which I also want to share with you!

- De teller met volgers staat op dit moment op: 560 volgers. GFC en Bloglovin' samen!
- In 2011 kreeg deze website meer dan 3020 comments!
- Verbrak ik een nieuw pageviewrecord op 1 dag!
- Heb ik een hoop mensen het hele jaar bezig gehouden met mijn gebrabbel over nagellak ;-), ik ben jullie nog steeds erg dankbaar voor het trouwe volgen en het commenten!

- At this moment I'm having 560 loyal followers. GFC and Bloglovin' together!
- I recieved more then 3020 comments (thank you!!)
- I broke my own pageviews record on 1 day!
- And ofcourse I enjoyed a lot of people with my stories about nailpolish ;-), I'm very thankfull for the loyal followers and the commenters, thank you so much!

Ik wens jullie alvast allemaal een prachtig 2012 toe, natuurlijk zien jullie morgen ook nog een artikeltje verschijnen!

I want to wish you a nice 2012, ofcourse you'll see me back tomorrow with a new article!

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations