vrijdag 2 december 2011

Max - French Pink

Toen ik laatst door de Action liep viel mijn oog op een schattig lichtroze lakje van het merk Max. Ik heb hier al meerdere lakjes van en ben over het algemeen erg tevreden over de lakjes, vooral voor de prijs die je ervoor betaald namelijk zo ongeveer €0,50. Dit roze lakje kon ik niet weerstaan en ik nam hem mee om te testen!

When I walked through the Action *dutch store* I saw this cute light pink polish. I already have more polishes from this brand and i'm very happy with them, aspecially for the price you pay €0,50. I couldn't resist this pink polish so I bought it to test it!


Max - French Pink is een erg mooi licht roze lakje met een crème finish. Ik moet zeggen dat ik erg verrast was toen ik hem opdeed. Ik verwachte namelijk een heel sheer roze lakje, ook vanwege de naam: french pink. Ik dacht namelijk dat het zo'n roze lakje was voor onder de french manicure maar gelukkig bleek dit niet zo te zijn!

Max - French Pink is a very nice light pink polish with a cream finish. I have to admit that I'm pretty surprised by this polish, I expected it to be very sheer. The name is french pink so I thought this was just one of the polishes to use for a french manicure. Lucky me this one wasn't!

De kleur is in real life zoals bovenstaande foto. De substantie is wat melkachtig maar lakt wel fijn. Hij doet me trouwens sterk denken aan Color Club - Vintage Couture, als dit een dupe blijkt te zijn is het natuurlijk wel een erg goedkope dupe! Volgende week zal er een post komen met de vergelijking tussen deze twee lakjes! Dit lakje is compleet dekkend met 3 dunne lagen of 2 wat dikkere laagjes. Ik heb op bovenstaande foto's 2 iets dikkere laagjes aangebracht.

The colour is pretty accurate on above picture. The substance is a bit milky but it applies nice. This polish made me think about Color Club - Vintage Couture, next week there will be a comparison between those 2 polishes, maybe this is a cheap dupe! This polish is completely opaque with 3 thin coats or 2 little bit thicker coats. I used 2 thicker coats on above swatches.

Welk lakje van Max vinden jullie het mooist? / Which polish from Max do you like the most?

3 opmerkingen:

  1. ik heb er ook een paar van gehad, na 4 lagen waren ze nog niet dekkend

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind deze erg mooi!
    Heb m wel eens zien liggen maar dacht idd dat ie niet zou dekken.
    Heb er nu spijt van maar neem m de volgende keer zeker mee!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations