dinsdag 13 december 2011

Essence - Crack Me! Blue

Een tijdje geleden bracht Essence 2 nieuwe kleuren cracknagellak uit. De zwarte en de witte waren al in het assortiment, hier kwam een zilveren en een blauwe bij. De zwarte en de witte heb ik niet aangeschaft, de zilveren ook niet omdat ik deze kleuren qua cracks al had. De blauwe trok wel mijn aandacht. 

A while ago Essence made 2 new colours crackpolish. They already had a black and a white one. The 2 new colours were a silver one and this blue one. I didn't bought the black/white/silver one because I already had those colours. The blue one got my attention, so here we are now.


Ik heb de cracklak aangebracht over Catrice - Sing: Hey Dirty-Lilah. Het lakje welke jullie gister al voorbij hebben zien komen. In eerdere reviews las ik al dat de lakjes van Essence kleine cracks vertonen wanneer je dunne laagjes gebruikt, ik vind dit zelf niet mooi dus besloot voor een dikkere laag te gaan. Ik heb op de swatches 1 vrij dikke laag cracklak gebruikt, ik vind hem met grovere barsten wel mooi eigenlijk!

I added the crackpolish over 2 layers of Catrice - Sing: Hey Dirty-Lilah. You already saw this polish yesterday. In other reviews I already saw that the crackpolishes from Essence made some small cracks when you add a thin layer. I decided to add one thick layer for above result. I like the big cracks!

Crack Me! Blue heeft een mooie donkerblauwe kleur, in deze donkerblauwe kleur zitten wat mooie paarse shimmers verstopt. De lak droogt mat op, dit doen de meeste cracklakjes, maar je kunt dit natuurlijk oplossen door een glanzende topcoat aan te brengen. Een nadeel vind ik wel de hoeveelheid cracks, op mijn pinknagel zie je wel meerdere cracks maar wanneer je bijvoorbeeld naar mijn wijsvinger kijkt.. Jammer maar geen probleem verder natuurlijk. Ik ben het trouwens gewend dat cracklakjes vrij snel al cracken, maar deze duurt vrij lang. 

Crack Me! Blue has a very nice dark blue colour, there are some hidden purple shimmers in this polish, love it! The polish dries matte, this is something which almost all crackpolishes do. Ofcourse you can solve this by adding a topcoat. A disadvantage of this polish is the number of cracks. When you look at my pinkie I think: Well that's nice! But when I'm looking at my index i'm a bit sad by the number of cracks, just one big crack. Another thing is the fact that it takes a while before it's starting to crack, I'm used to polishes which crack very fast, but this one doesn't.


Hebben jullie al cracklakjes van Essence uitgeprobeerd? Hoe bevielen ze? / Have you tried crackpolishes by Essence already? What do you think about them?

2 opmerkingen:

  1. Ik vind deze wel mooi! Jammer dat hij niet super kraakt, dat doet hij bij mij ook niet. De zilveren crack vind ik al helemaal niets van Essence... Deze laat alleen wat barstjes zien, maar de kleur eronder verdwijnt volledig...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. That is so pretty! Thou i'm disappointed in how it cracked so little. Crackles are so funny!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations