zondag 4 december 2011

Notd: Sinterklaas!

Voor vandaag heb ik een leuke thema gerichte nailart gemaakt! Zoals de meeste wel weten is het morgen (5 december) pakjesavond, dus deze nailart is gericht op Sinterklaas! Wij vieren dit zelf niet meer, maar ik vier het wel op school met mijn stageklas dus het leek me wel leuk om er een nailart van te maken!

You probably don't know who Sinterklaas is, but this is a dutch holiday. On the 5th of December we celebrate present night, it's very exciting for young children. We don't celebrate this anymore at home, but I do celebrate this at school with the children from my class, so I thought it would be fun to make a nailart of Sinterklaas!


Ik heb deze nailart gebaseerd op de outfit van Sinterklaas en zoals je kunt zien een leuke 'animatie' sinterklaas op de ringvingers (en ook op de duimen). Ik heb trouwens al meerdere keren te horen gekregen dat ze bij mijn Sinterklaas moesten denken aan de reclame van Bol.com haha het enige verschil is dat zijn mijter blauw is!

I based this nailart on the outfit of Sinterklaas and as you can see a little animated Sinterklaas on the ringfinger (and thumbs). I've heard a several times that people think my animated Sinterklaas looks like the one in the Bol.com commercial, haha maybe they're right. The only difference is that he has a blue hat.

Voor de wijs/middelvingers en de pinken ben ik begonnen met een gouden basis . Hierover heb ik met een rode lak de mijter van Sinterklaas getekend. Als laatste heb ik in het midden van de mijter een rode rhinestone aangebracht. Het sinterklaasje was wat lastiger te maken. Ik ben begonnen met een lichtroze basis (max - French Pink). Vervolgens heb ik de mijter half op zijn hoofd getekend en met een sponsje zijn baard gesponst. Uiteindelijk heb ik de oogjes en de mond gemaakt!

For the index, middlefinger and pinkie I started with a golden basepolish. I painted the mijter (Sinterklaas his hat) with a red polish over the golden polish. I ended up with a red rhinestone in the middle of the hat. Making the Sinterklaas was a little bit harder. I started with a light pink basepolish (Max - French pink). Up next I painted the hat with the cross. I took a sponge and sponged his beard, I ended up with making the eyes and mouth with a black polish!


Hebben jullie ook een Sinterklaas nailart gemaakt? Vieren jullie het nog thuis? / Did you ever make a themed nailart based on a holiday?

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations