donderdag 8 december 2011

La Femme Beauty - Lilac Frost

Vandaag heb ik het lakje Lilac Frost van La Femme Beauty voor jullie. Ik kan alvast verklappen dat dit ondanks de lila kleur niet zo mijn favoriete lakje is. Waarom? Dat kun je hieronder lezen, met natuurlijk de bijbehorende swatches!

For today I'm going to show you this polish from La Femme Beauty, it's Lilac Frost. I can tell you that this isn't my favorite polish at all, strange because it is a lilac polish! Are you curious why? Click on read more and you will see it, with ofcourse the swatches!


Bovenstaand lakje is Lilac Frost. Ondanks dat het lakje 'frost' heet heeft hij geen frost finish. Dit lakje heeft een iridiscent finish. Toen ik dit lakje in mn handen had, had ik al snel door dat dit lakje waarschijnlijk niet heel goed zou dekken. De kleur is lila achtig, normaal gesproken ben ik gek op alles wat lila en paars is, maar dit lakje vind ik zelf een grote teleurstelling.

Above polish is Lilac Frost, the name is 'frost' but this one definitely don't have a frost finish. This polish has an iridiscent finish, which isn't very popular anymore lately. When I held this polish I already saw the sheerness of this polish... The colour is lilac, normally I love everything which is lilac or purple but I really don't like the colour and the finish of this polish.


De iridiscent finish zorgt er trouwens voor dat je op het ene moment een lila lakje ziet, en op het andere moment een blauwe gloed. Ik vind zelf dit lakje niet mooi staan op mijn nagels, op de een of andere manier maakt hij me erg bleek. Dat dit lakje sheer is was me wel duidelijk. Ik heb 3 behoorlijke dikke lagen op bovenstaande swatches gebruikt, als ik dit om zou moeten zetten naar dunne laagjes waren het waarschijnlijk wel zo'n 5 à 6 dunne laagjes geweest. Misschien is dit lakje wel geschikt als layerlak over een ander lakje heen!


The iridiscent finish causes this polish to be lilac at one moment, and light blue on the other moment. I personally don't like this polish on my own nails because it makes me very pale. So that this polish is sheer is pretty clear. I used 3 very thick layers of polish on above swatches, when I have to translate this into thin layers there were probably 5 or 6 layers. The only thing I can think about is that this polish may be suitable for layering.


Wat vinden jullie van Lilac Frost? / What do you think about Lilac Frost?

4 opmerkingen:

  1. jammar dat hij niet is wat je verwachte, vind de kleur nogthans niet lelijk, mooi zelfs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit soort kleuren altijd heel erg mooi... in het flesje. ;-) Ik draag liever nagellak die bij m'n huid staat en dat zijn vooral warme kleuren. Deze kleuren laat ik dan ook maar liggen al vind ik ze ontzettend mooi. :P

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het best een hele mooie kleur, zeker niet lelijk!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations