maandag 26 december 2011

Notd: Christmas!

Zoals ik jullie gister al beloofde ga ik vandaag mijn kerst nailart laten zien! Ik heb het dit jaar heel anders gedaan dan voorgaande jaren. Ik wilde namelijk een mix maken met allerlei dingen die met kerst te maken hebben, ipv één design op alle 10 de nagels.

Just like I promised yesterday, today I'm going to show you my nailart for christmas! This year I made a completely different nailart then other years. I decided to make a mix from all the things which says Christmas together in the nailart, instead of 1 design on 10 nails!


Ik heb de nailart uiteindelijk in een uurtje tijd gemaakt omdat wij daarna weer weg moesten. Uiteindelijk moet ik zeggen dat ik het wel leuk geworden vind, ondanks dat niet alles lekker meeliep! Ik morste zelf witte nagellak op mijn zwarte kerstjurk.. Oeps! Gelukkig kon ik dat wel meteen verwijderen met nagellakremover voordat het droog werd. Maar goed zoals je kunt zien heb ik dus 5 verschillende designs gemaakt. Op mijn duimnagel kun je het pak van de kerstman zien, de beschrijving van de overige nagels kun je bij de volgende foto lezen!


So I made this nailart in just 1 hour, we had to go so I didn't have more time. I actually like this nailart, I had some big fight with myself because it just didn't work out everything I wanted to make, and I spilled some white nailpolish on my black christmas dress. Oeps! Well I removed it immidiatly with some remover so that wasn't a big problem, lucky me! Ah well as you can see I made 5 different designs, one design for every nail. On my thumbnail you can see Santa's jacket, you can read the rest below!


Op mijn ringvinger kun je een klein kerstboompje zien, deze is gemaakt met China Glaze - Misletoe Kisses, ik wilde hem perse gebruiken in de nailart! Ik heb hem met de hand gemaakt, want die hele techniek met plakband e.d. werkt bij mij gewoon niet! De middelvinger heb ik qua kleuren niet heel erg goed gekozen, ik heb een schoorsteen gemaakt waaruit de Kerstman ingedoken is en klem is blijven zitten, helaas kun je door de donkere achtergrond de contouren van de schoorsteen niet goed zien, maar je kunt wel redelijk zien wat ik bedoel! De ringvinger is gevuld met het gezicht van de Kerstman, hij ziet een beetje bleekjes, maar het was vast erg koud daar op de Noordpool ;). Op mijn pink heb ik Rudolf gemaakt, je kan zijn mooie rode glitterneusje niet goed zien door de donkere achtergrond, maar ik vind hem wel schattig zo!


On my indexnail you can see a little christmastree, this one is made with China Glaze - Misletoe Kisses. I just wanted to use this one in the nailart! I made it by hand because the tape techniques just don't work for me. The middlefinger has a bit to dark backgroundcolour, I made a chimney with santa clause stuck in it, but you can't see the brown colour of the chimney very well. My ringfinger is filled with Santa's face, so cute! He's a little bit pale but I think it's just very cold there on the Northpole ;). I made Rudolph on my pinkie, you can't see his cute red glitter nose very good, but it is there! I think it's pretty cute now!


Wat vinden jullie van deze kerstnailart? Hebben jullie je zelf ook uitgeleefd op de nagels? / What do you think about my christmas nailart? Did you make a nailart too?

4 opmerkingen:

  1. Wat leuk!
    Gelukkig is het goed gekomen met je jurk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk, vooral die met die schoorsteen, haha! Als ik deze eerder had gezien had ik het ook geprobeerd :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations