vrijdag 17 mei 2013

Essence - Oh My Glitter!

Wanneer je een beetje goed zoekt in het assortiment van Essence vind je soms verbazingwekkend mooie lakjes! Toen ik Oh My Glitter in mijn handen had was dit meteen een match! Kijk je mee naar de swatches van dit mooie lakje? Psst op het eind heb ik ook nog een klein layer experimentje gedaan met deze lak!


Oh My Glitter is een ontzettende mooie paarse lak met glassfleck finish. Een ontzettende mooie lak die zó verschrikkelijk rot te fotograferen is! De kleur is in real life net iets intenser, wat feller paars!

De dekking viel mij een klein beetje tegen. Na twee laagjes was het lakje nog vrij sheer en zo bracht ik dus 3 lagen lak aan om een beetje een dekkend resultaat te krijgen. Zoals je kunt zien op de swatches zie je nog lichtjes mijn eigen nagels door de lak heen. Omdat ik dit lakje zo sheer van zichzelf vond besloot ik hem te layeren over een andere lak.

It's All I Can Blue
Hier heb ik één laagje Oh My Glitter gebruikt over twee lagen It's All I Can Blue van Catrice. Dit is een medium blauwe crème lak. Als layerlak is Oh My Glitter echt een beauty. Ik bleef letterlijk naar mijn nagels staren bij deze combinatie, zó mooi!

Oh My Glitter met of zonder basiskleur? 

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooi lakje! De shimmer is prachtig. Wel jammer van de dekking maar mooi opgelost!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad heel mooi, vooral de combi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze heb ik ook en het is echt een super mooie kleur. Ik draag hem ook met een kleurtje eronder, dan is het echt op zijn mooist.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi lakje, jammer dat hij niet zo goed dekt..

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations