zaterdag 25 mei 2013

[Review] Max Mini Nagelvijlen

Iedereen kent het probleem wel: je bent onderweg en je breekt je nagel! Allereerst al enorm vervelend, maar wanneer er dan zo'n haakje achterblijft kun je mij niet meer geïrriteerder maken.. Tijdens mijn zoektocht naar het perfecte formaat nagelvijl voor in mijn tas, kwam ik bij de action bovenstaand setje tegen.

Ik weet helaas niet meer precies hoeveel dit setje kostte, Action kennende zal dit niet meer dan €1,- geweest zijn! Het setje bevat 5 kartonnen vijlen en zijn beschikbaar in allerlei leuke printjes. Ik koos voor het roze zebra printje omdat de roze kleur wat makkelijker opvalt in mijn tas!


Ik zocht sowieso een kartonnen vijl. Deze vijlen zijn gewoon het beste en die glazen/ijzeren vijlen vind ik persoonlijk maar niks. Glazen vijlen breek ik en met ijzeren vijlen snijd ik mezelf.. Bij thuiskomst maakte ik het pakje open om naar de dikte van de vijl te kijken. Die hele slappe dunne kartonnen vijltjes zijn niets en breken zo. Deze zijn gelukkig lekker dik en beide zijde van de vijl is geschikt om mee te vijlen. Ook hebben beide kanten het leuke printje.

Dan komt natuurlijk de grote test: Vijlt hij goed? Nou ik maak al een aantal maanden gebruik van deze vijlen en ze werken ontzettend goed! Door het formaat zijn de vijlen ideaal om in je tas te stoppen, zelfs in de meest kleine tasjes passen ze, net zoals in je portemonnee! Na een aantal maanden gebruik zijn de vijlen nog niet versleten. Qua duurzaamheid zijn de vijlen dus ook prima. Het setje bevat 5 vijlen dus mocht er ééntje stuk gaan of niet fijn meer vijlen kun je gewoon over naar de volgende! Ook voor de meeste vrouwen onder ons die meer dan één (kuch twee, drie, 10tallen etc) tas(sen) hebben is dit setje handig. Je gooit gewoon in iedere tas zo'n vijltje!

Hebben jullie ook altijd een vijl bij de hand? 

3 opmerkingen:

 1. Leuke review! Ik heb exact deze ook altijd bij me, zo'n fijn formaat! Zit er standaard een in mijn portemonnee, je weet maar nooit wanneer je het nodig hebt ;-)
  Persoonlijk vind ik een glasvijl wel veel prettiger vijlen, maar voor het gemak zijn deze vijltjes prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze heb ik ook, in deze kleur en in de zebra print. Het liefst gebruik ik een glasvijl voor mijn nagels, maar voor noodgevallen zijn ze echt perfect en zonder ga ik echt de deur niet uit ;-) het zijn echt ideale vijltjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het setje met allemaal effen verschillende kleurtjes! Ik vind ze ook wel fijn werken maar mijn OPI glasvijl blijft het beste :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations